Την απέρριψαν" με συνοπτικές διαδικασίες - Τα πρόσωπα που έριξαν "άκυρο" στην Σκορδά για τον ΣΚΑΙ

Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της και ποιοι δεν δέχτηκαν την πρόταση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Την απέρριψαν

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ. Η παρουσιάστρια ξεκινάει ουσιαστικά από το 0 σε νέο κανάλι μετά από πολλά χρόνια που βρισκόταν στον ΑΝΤ1 με το Πρωινό. Έχουν γίνει λοιπόν, πολλές συζητήσεις για τα μέλη της εκπομπής της, ενώ ανακοινώθηκε (όχι επίσημα) και η ημερομηνία της πρεμιέρας της.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 5 Σεπτεμβρίου στην ζώνη 9:50 με 12:00. Σημαντικότερο ωστόσο είναι να βρεθεί το δυνατότερο πάνελ το οποίο θα την βοηθάει με την ροή και θα φέρει νούμερα τηλεθέασης.

Τα πρόσωπα που έριξαν άκυρο στην Σκορδά για τον ΣΚΑΙ

Σύμφωνα με την Real Life, οι επαφές με πρόσωπα όπως ο Άρης Καβατζίκης και ο Νίκος Συρίγος δεν απέδωσαν αφού απέρριψαν την πρόταση και θα μείνουν στο MEGA. Τώρα βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Παναγή Τζωρτζάτο, την Αφροδίτη Γραμμέλη αλλά και την Έλενα Χριστοπούλου.

Δεδομένο είναι το όνομα της σεφ της εκπομπής, ενώ την αρχισυνταξία έχει αναλάβει η Ελεάνα Τρυφίδου.

ΣΚΑΙ Φαίη Σκορδά

Το πρώτο "όχι" του ΣΚΑΙ στην Σκορδά

Πολύς λόγος είχε γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά. Λίγο μετά το «αντίο» της στον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ τα συγκινητικά της λόγια στο τελευταίο Πρωινό), η παρουσιάστρια κλήθηκε να πάρει αποφάσεις για το κανάλι που θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της.

Αφού ζύγισε τις επιλογές της, αποφάσισε πως ο ΣΚΑΪ είναι η κατάλληλη επιλογή για εκείνη. Κάπως έτσι, το βράδυ της Τετάρτης, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας της με το κανάλι του Φαλήρου.

Στα γραφεία του ΣΚΑΪ έχουν ήδη πιάσει δουλειά προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες αποφάσεις για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Η παρουσιάστρια έχει θέσει το δικό της βέτο στο κανάλι (δείτε εδώ ποιο είναι), ωστόσο ο σταθμός πρέπει να φροντίσει να βρει χρόνο για όλες τις εκπομπές που έχει στο πρόγραμμά του.

Έτσι αποφασίστηκε, να... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr