Αυτή η νύχτα μένει: «Άμα μία γυναίκα σου λέει όχι, σημαίνει όχι» - Το Twitter αποθέωσε τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η ατάκα του είναι πιο επίκαιρη από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτή η νύχτα μένει: «Άμα μία γυναίκα σου λέει όχι, σημαίνει όχι» - Το Twitter αποθέωσε τον Βασίλη Μπισμπίκη

Άλλο ένα βράδυ που το Twitter αποθέωσε τον Βασίλη Μπισμπίκη, καθώς στο επεισόδιο της Τετάρτης 12/10 της σειράς "Αυτή η νύχτα μένει" ο ηθοποιός, αν και υποδύεται έναν σκληρό άντρα, παλιάς κοπής, έδειξε την τρυφερή του πλευρά για να υπερασπιστεί μία από τις κοπέλες του μαγαζιού του.

Όταν ένας πελάτης "της την έπεσε" και εκείνη του έδειξε πως δεν ενδιαφέρεται, εκείνος την έπιασε από τα μαλλιά και προσπάθησε να της δείξει πως θα περάσει το δικό του. Τότε, μπήκε στη μέση ο τηλεοπτικός Στρατής, τον έσπρωξε και του φώναξε μία φράση που σημαίνει πολλά για όλες τις γυναίκες, ιδιαίτερα σε μία εποχή που το MeToo έχει ξεσπάσει και καθημερινά ακούγονται νέα περιστατικά κακοποίησης: «Άμα μία γυναίκα σου λέει όχι, σημαίνει όχι».

Η επική σκηνή του Βασίλη Μπισμπίκη στο "Αυτή η νύχτα μένει" και η αποθέωση στο Twitter

Η Δέσποινα Βανδή καμάρωσε τον καλό της στην πρεμιέρα της σειράς

Το βράδυ της Δευτέρας (10/10) πρεμιέρα έκανε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA η νέα σειρά, «Αυτή η νύχτα μένει» όπου από τα πρώτα κιόλας λεπτά φάνηκε πολλά υποσχόμενη μιας και η πλοκή έχει αρκετό ενδιαφέρον.

Μάλιστα, ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν ένα από τα πρόσωπα που κατάφερε να "κεντρίσει" για τα καλά τους τηλεθεατές μιας και τα σχόλια στο Twitter πήραν "φωτιά" με το «βαρύ» ζειμπέκικο του γνωστού ηθοποιού -δείτε εδώ αναλυτικά τα σχόλια.

Βέβαια, η Δέσποινα Βανδή η οποία πλέον δεν διστάζει να δείχνει το πόσο ερωτευμένη είναι με τον αγαπημένο της, δεν δίστασε να δημοσιεύσει να Instagram story στο οποίο φαίνεται να παρακολουθεί την σειρά ενώ απαθανατίζει μία σκηνή του Βασίλη Μπισμπίκη.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή