Τον αγκάλισε, τον φίλησε, αλλά δεν ήταν ο Μπισμπίκης - Ο άντρας στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή στην βραδινή της έξοδο

Θυμήθηκαν τα παλιά!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δέσποινα Βανδή, την οποία αποθέωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης στην πρεμιέρα της (δείτε εδώ το σχόλιό του),το βράδυ της Δευτέρας 28/11, βρέθηκε στο θέατρο Ριάλτο για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα της παράστασης "γεια - the musical", η οποία σχετίζεται με το τραγούδι "γεια" που είχε ερμηνεύσει εκείνη πριν από 21 χρόνια.

Ο Δημήτρης Μαλισσόβας είναι ο άνθρωπος που υπογράφει τη σκηνοθεσία και, μάλιστα, δημιούργησε την ιστορία πίσω από αυτό το τραγούδι, ενώ τα κομμάτια που θα παίζουν κατά τη διάρκεια τα ενορχήστρωσε ειδικά για τη θεατρική τους μεταφορά ο Φοίβος, που κρύβεται και πίσω από την ερμηνεία της Δέσποινας Βανδή.

Ο συνθέτης, λοιπόν, και η τραγουδίστρια βρέθηκαν μετά από τόσο καιρό και εκείνη θέλησε να απαθανατίσει τη στιγμή με ένα βίντεο που δημοσίευσε έπειτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συγκεντρώνοντας πολλά like. Φιλήθηκαν, αγκαλιάστηκαν και θυμήθηκαν τα παλιά!

Η επική στιγμή της Δέσποινας Βανδή με τον Φοίβο

«Έχω αγωνίααααα!!! Είμαι εδώ γεμάτη χαρά για τον Φοίβο και συγκίνηση! Σα να μην πέρασε μια μέρα!20 χρόνια μετά!», έγραψε στην λεζάντα του βίντεο στο προφίλ της.

Δέσποινα Βανδή Φοίβος
Instagram / Δέσποινα Βανδή

Τι είχε δηλώσει εκείνος για την σχέση τους

«Πριν από αρκετούς μήνες ο δίσκος Γεια έκλεισε 20 χρόνια από την κυκλοφορία του. Παρότι είχε έντονη επικαιρότητα, έφτασε πολύ ψηλά στις τάσεις και μου έκανε εντύπωση. Ένας συνεργάτης μου πέταξε την ιδέα για να το κάνουμε μιούζικαλ και έτσι πέσαμε σε αυτή την παγίδα. Τότε ήταν ένας από τους παροιμιώδεις δίσκους, και κοιμόμουν 3 μήνες στο στούντιο σε μία μοκέτα. Αν ανοίξουν τους πνεύμονές μου θα βρουν τα χνούδια της μοκέτας. Είναι ο δίσκος που με κυνηγούσαν οι Ρομά, γιατί έλεγαν ότι έκλεψα τη φωνή του παιδιού τους όταν ακούγεται το “Γεια”.

Η Δέσποινα Βανδή δεν θα σας λείψει καθόλου, διότι η Δέσποινα υπάρχει στο DNA όλης της παράστασης και όλων των τραγουδιών. Είναι παντού. Ό,τι κι αν ακούσετε, θα θυμάστε τη Δέσποινα. Ποτέ δεν τσακώθηκα με τη Δέσποινα 17 χρόνια, την αγαπάω και πιστεύω ότι με αγαπάει κι αυτή. Έχουμε ζήσει τόσα πολλά και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανένας τσακωμός. Την έχω προσκαλέσει στην παράσταση», είπε ο Φοίβος.