Γούρλωσε τα μάτια και "κοκκάλωσε" στον αέρα του ALPHA η Κατερίνα Καινούργιου - Η ατάκα της Τούνη στον Αλεξάνδρου που δεν περίμενε να ακούσει

Τι απάντησε στην διάσημη influencer;

Την Τετάρτη 14/12 ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη, τρολάροντάς την σχετικά με το πόσο νοικοκυρά έχει γίνει και πώς έχει αλλάξει ήδη η ζωή της πριν καν γεννήσει το παιδί τους.

Το βίντεο αυτό προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 15/12 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, με την παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, να δίνει μία απάντηση που κανείς δεν περίμενε, καθώς μόλις άκουσε την ατάκα της Influnecer στον καλό της, "πάγωσε".

Expand player

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στην ατάκα της Ιωάννας Τούνη στον Αλεξάνδρου

«Έχεις γίνει και η πρώτη μαγείρισσα. Έχεις κάνει στροφή 180 μοιρών, σε όλα. Τι να πρωτοθυμηθώ. Πάει η Ιωάννα Τούνη με τις φωτογραφίσεις στο Ντουμπάι. Έχει γίνει η Ιωάννα Τούνη η νοικοκυρά», δήλωσε ο Δημήτρης, αφού η αγαπημένη του, του ετοίμασε φαγητό και όχι αυγά που ετοιμάζει συνήθως ή σαλάτα.

«Ναι, καλά περίμενε να γεννήσω και θα σου πω εγώ. Θα πάρω το μικρό βλαστάρι και θα το πάω στον κόσμο. Αυτό εδώ απόλαυσέ το όσο κρατήσει», του απάντησε η Ιωάννα Τούνη με χιούμορ.

Τότε είναι που η παρουσιάστρια γούρλωσε τα μάτια της και είπε χαρακτηριστικά στον αέρα: «Εμένα γενικώς μου αρέσει να βλέπω γονείς μα ταξιδεύον με τα παιδάκια τους αλλά φαντάζομαι όχι από νεογέννητα», σχολίασε η Κατερίνα.

Στη συνέχεια, βέβαια, επηρεασμένη από αυτό το θέμα, αποκάλυψε πως τον τελευταίο καιρό, στο κινητό της, αυτό που θα παρατηρήσει κανείς αν το δει, είναι πως έχει αποθηκευμένα παντού μωράκια!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Εγώ θα κάνω σχέση και γάμο το 2023;» - Άφωνοι όλοι στο Super Κατερίνα με την ερώτηση της Καινούργιου στον Χαϊκάλη

«Πριν γνωρίσω τον Φίλιππο...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για το όνομα του παιδιού της