«Εγώ θα κάνω σχέση και γάμο το 2023;» - Άφωνοι όλοι στο Super Κατερίνα με την ερώτηση της Καινούργιου στον Χαϊκάλη

Ξέσπασαν σε γέλια οι συνεργάτες της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Εγώ θα κάνω σχέση και γάμο το 2023;» - Άφωνοι όλοι στο Super Κατερίνα με την ερώτηση της Καινούργιου στον Χαϊκάλη

Στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA, βγήκε μέσω skype ο Πάυλος Χαϊκάλης, με αφορμή την ανάρτηση που έκανε σχετικά με τον αστρολογικό χάρτη της Εύας Καϊλή η οποία κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και διαφθορά (δείτε τον εδώ).

Η ερώτηση της Καινούργιου για τα προσωπικά της στον Χαϊκάλη

Με αφορμή λοιπόν μια συζήτηση που είχαν λίγο πριν τον κλείσουν, λίγο πιο χαλαρή, η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να τον ρωτήσει για την προσωπική της ζωή. Πολλές φορές την έχουμε δει να πετάξει διάφορες σπόντες αλλά και να αναφέρεται στο πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Εγώ θα κάνω σχέση και γάμο το 2023; Θα πάρω για ραντεβού! Και εγώ πολλές φορές μπορεί να απευθυνθώ σε αστρολόγο, φυσικά αμείβεται. Δεν είναι κακό. Η αστρολογία είναι δουλειά» είπε η παρουσιάστρια και όλοι ξέσπασαν σε κλάματα..

Αυτός είναι ο νέος σύντροφός της

Μελαχρινός και κούκλος επιχειρηματίας! Το Youweekly.gr συνάντησε το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz στο αεροδρόμιο, πριν φύγουν για τον παραμυθένιο αυτό προορισμό. Οι δυο τους προσπάθησαν να κρατήσουν όσο γίνεται τα προσχήματα για να μην δώσουν λαβές για σχόλια αλλά ο ερωτισμός ανάμεσά τους δεν κρυβόταν με τίποτα.

Τρεις μέρες και δυο μαγευτικές νύχτες στο Λονδίνο για τον Βαγγέλη Ροδόπουλο και την Κατερίνα Καινούργιου, που φαίνεται πως έπαθε κι έμαθε και γι' αυτό προσπαθεί να διαφυλάξει την συγκεκριμένη σχέση από τα media. Μετά τα όσα πέρασε στο παρελθόν θέλει να είναι πολύ προσεκτική και σίγουρη για το αν και πότε θα μιλήσει ξανά για την προσωπική της ζωή.

Ο νέος σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου Ροδόπουλος

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω του συντρόφου της Δανάης Παππά, Λάμπρου Λάζαρη, κι από την πρώτη στιγμή υπήρξε αμοιβαία έλξη ανάμεσά τους. Ωστόσο, σαν σωστός κύριος, ο επιχειρηματίας ήταν πολύ προσεκτικός κι έκανε αργά βήματα για να την προσεγγίσει, καθώς ο χωρισμός της με τον Φίλιππο τότε ήταν πολύ φρέσκος.