«Μου έχει τύχει με τον Φίλιππο...» - Η αναφορά της Καινούργιου στον Τσαγκρίδη μετά την αποκάλυψη του νέου της συντρόφου

Μα αφορμή το τέλος Βαλαβάνη - Βασάλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μου έχει τύχει με τον Φίλιππο...» - Η αναφορά της Καινούργιου στον Τσαγκρίδη μετά την αποκάλυψη του νέου της συντρόφου

Με το χωρισμό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου ασχολήθηκε η εκπομπή Super Κατερίνα, μετά την αποκάλυψη πως η δημοσιογράφος είναι και πάλι σε σχέση (δείτε εδώ το σύντροφό της). Με αφορμή λοιπόν τι έγινε στο party που βρέθηκαν μαζί, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στον Φίλιππο Τσαγκρίδη (δείτε τη νέα του σύντροφό).

Κατερίνα και Φίλιππος μπορεί να έδειχναν πως είναι έτοιμοι για το επόμενο μεγάλο βήμα, αφού έμεναν και στο ίδιο σπίτι, χώρισαν εντελώς ξαφνικά, με την παρουσιάστρια μέσα από τα social media να δείχνει πόσο πολύ λυπάται για την κατάληψη που είχε ο έρωτας τους.

Μπορεί λίγο αργότερα να έγινε γνωστό πως έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, όμως η επανασύνδεση αυτή ήταν πολύ μικρή και δεν απέδωσε και καρπούς.

Σήμερα λοιπόν, Δευτέρα 5/12 η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την συζήτηση που είχαν σχετικά με Βαλαβάνη και Βασάλο και την κοινή του έξοδο μετά το χωρισμό, αναφέρθηκε στην σχέση τους μετά το χωρισμό.

Η αναφορά της Καινούργιου στον Τσαγκρίδη

«Και εμένα μου έχει τύχει ξέρω γω με τον Φίλιππο να έχουμε κοινούς φίλους. Άμα λοιπόν μας καλέσουν θα πάμε», είπε η παρουσιάστρια.

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Καινούργιου

Μελαχρινός και κούκλος επιχειρηματίας! Οι δυο τους προσπάθησαν να κρατήσουν όσο γίνεται τα προσχήματα για να μην δώσουν λαβές για σχόλια αλλά ο ερωτισμός ανάμεσά τους δεν κρυβόταν με τίποτα.

Τρεις μέρες και δυο μαγευτικές νύχτες στο Λονδίνο για τον Βαγγέλη Ροδόπουλο και την Κατερίνα Καινούργιου, που φαίνεται πως έπαθε κι έμαθε και γι' αυτό προσπαθεί να διαφυλάξει την συγκεκριμένη σχέση από τα media. Μετά τα όσα πέρασε στο παρελθόν θέλει να είναι πολύ προσεκτική και σίγουρη για το αν και πότε θα μιλήσει ξανά για την προσωπική της ζωή.

Ο νέος σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου Ροδόπουλος

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω του συντρόφου της Δανάης Παππά, Λάμπρου Λάζαρη, κι από την πρώτη στιγμή υπήρξε αμοιβαία έλξη ανάμεσά τους. Ωστόσο, σαν σωστός κύριος, ο επιχειρηματίας ήταν πολύ προσεκτικός κι έκανε αργά βήματα για να την προσεγγίσει, καθώς ο χωρισμός της με τον Φίλιππο τότε ήταν πολύ φρέσκος.