Με πρώην σύντροφο της Πηνελόπης Αναστασοπούλου η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Τέλος εδώ και μήνες ο Βασάλος από την ζωή της

Οι δυο κυρίες κάποτε ήταν κολλητές αλλά τώρα δεν ανταλλάσσουν ούτε γεια! - Οι φωτογραφίες που πρόδωσαν την σχέση τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή φωτογραφίας: NDP Photo Agency
Πηγή φωτογραφίας: NDP Photo Agency

Αυτό που λεγόταν μήνες τώρα, πριν από λίγες ώρες επιβεβαιώθηκε (δείτε εδώ το πως). Μπορεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος να έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα αλλά εδώ και μήνες δεν είναι πια μαζί! Οι δρόμοι τους μπορεί να χώρισαν αλλά οι δυο τους μένουν στο ίδιο σπίτι και ετοιμάζονται να μπουν μαζί στο Survivor All Star. Σουηδία γίναμε! Κι εκεί που δεν έφταναν όλες αυτές οι καταιγιστικές πληροφορίες, έγινε γνωστό πως η Ευρυδίκη είναι ήδη σε σχέση με άλλον, ο οποίος άλλος είναι και πρώην της πρώην φίλης και κουμπάρας της Πηνελόπης Αναστασοπούλου!

Μπερδευτήκατε κι εσείς; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Η Βαλαβάνη, η Πηνελόπη και ο Μόργκαν

Ο ντράμερ που έχει κλέψει την καρδιά της Ευρυδίκης, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τόσο με την συμμετοχή του στο Nomads, όσο και με την προσωπική του ζωή. Ο Γρηγόρης Μόργκαν διατηρούσε δεσμό για τέσσερα χρόνια με την άλλοτε κολλητή φίλη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Βαλαβάνη νέος σύντροφος και πρώην ης πηνελόπης αναστασοπούλου
10-05-2018 Δημοτική Αγορά Κυψέλης-Πάρτυ 30 χρόνια Attrattivo.

Η ρήξη ανάμεσά στις δυο γυναίκες, για αρχή, ήρθε το 2019 ενώ διαλύθηκε μέχρι και η κουμπαριά, καθώς η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα βάφτιζε το δεύτερο παιδί της Πηνελόπης Αναστασοπούλου. Στο σήμερα οι σχέσεις των δυο γυναικών έχουν διαρραγεί με τη μια να μην ακολουθεί καν την άλλη στo Instagram.

Ο Γρηγόρης πέρα από ντράμερ αγαπά ιδιαίτερα και το σερφ κι από ότι φαίνεται το καλοκαίρι το πέρασε μαζί με την σανίδα του και την Ευρυδίκη.

Δείτε εδώ μάλιστα τα σχόλια λατρείας που αντάλλαξαν πριν λίγο καιρό στο instagram και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!