Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν: Τρελά ερωτευμένοι - Τα πρώτα σχόλια λατρείας που αντάλλαξαν στο instagram

Τα συναισθήματά τους δεν κρύβονται

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν: Τρελά ερωτευμένοι - Τα πρώτα σχόλια λατρείας που αντάλλαξαν στο instagram

Τι κι αν μήνες ολόκληρους η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκρυβαν τον χωρισμό τους από τα φώτα της δημοσιότητας, το πρωί της Παρασκευής 2/12 έγινε γνωστό πως όχι μόνο έχουν χωρίσει αλλά η Ευρυδίκη έχει βρει νέο έρωτα, στα μάτια του πρώην μιας πολύς καλής φίλης που είχε στο παρελθόν που τώρα δε μιλάνε πια, της οποίας το όνομα εμπλέκεται στη δίκη και στις κατηγορίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη (δείτε εδώ για ποια πρόκειται).

Ο νέος έρωτας της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Ο Γρηγόρης Μόργκαν, λοιπόν, είναι 43 ετών κι έχει διπλή καταγωγή αφού ο πατέρας του είναι Αμερικανός ενώ η μητέρα του έχει καταγωγή από την Καβάλα. Τρελαίνεται για το surf και ταξιδεύει συχνά, αναζητώντας τα… σωστά κύματα. Μέχρι την ηλικία των 25 έκανε πρωταθλητισμό στο άλμα επί κοντώ.

Τα τελευταία δύο χρόνια έχει γίνει χορτοφάγος καθώς πιστεύει στη δύναμη του μυαλού και ασπάζεται τον διαλογισμό. Τα τελευταία 8 χρόνια έμενα στο L.A αφού είναι ντράμερ στη μπάντα BARB WIRE DOLLS της οποίας η βάση είναι εκεί. Για όποιον δεν θυμάται είχε συμμετάσχει στο Nomads, στο οποίο είχε κατακτήσει και μια πάρα πολύ καλή θέση.

Το ειδύλλιό τους φαίνεται να γεννήθηκε λίγο πριν το καλοκαίρι, αφού οι δυο τους έκαναν διακοπές σε ελληνικά νησιά και απολάμβαναν τη θάλασσα και το σερφ ενώ κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι μέχρι σήμερα πως είχαν ανταλλάξει και κάποια πικάντικα σχόλια μεταξύ τους κάτω από αναρτήσεις τους.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν νέα σχέση

Χώρισαν Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος