Έχουν χωρίσει αλλά μένουν στο ίδιο σπίτι - Ανακοινώθηκε στον αέρα του Πρωινού μας

Επιβεβαιώθηκαν οι τίτλοι τέλους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έχουν χωρίσει αλλά μένουν στο ίδιο σπίτι - Ανακοινώθηκε στον αέρα του Πρωινού μας

Είναι μαζί σχεδόν πέντε χρόνια, και παρόλο που έδειχναν πως θα κάνουν σύντομα το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αφού από το πρώτο διάστημα έμεναν μαζί, τελικά όπως φαίνεται έφτασαν στον χωρισμό, παρόλο που οι ίδιοι λένε το αντίθετο.

Οι φήμες περί τίτλους τέλους "έσκασαν" λίγο πριν το καλοκαίρι, με τις αναρτήσεις από τις διακοπές τους να φέρνουν πολλά ερωτηματικά. Έκαναν πολλές κοινές εξορμήσεις, ο καθένας με τους φίλους τους, ενώ στις κοινές δεν ανέβασαν ούτε μια φωτογραφία μαζί, όπως έκαναν στο παρελθόν.

Στην εκπομπή λοιπόν Πρωινό μας, αποκαλύφθηκε πως δεν είναι μαζί.. παρά τα όσα λένε πως τίποτα από αυτά δεν ισχύει (δείτε εδώ δηλώσεις). Μάλιστα, παρόλο που έχουν χωρίσει, μένουν στο ίδιο σπίτι.

Τι συμβαίνει με το ζευγάρι σύμφωνα με το Πρωινό μας

«Ξέρω ότι πια η ζωή τους έχει πάρει λίγο χωριστούς δρόμους. Απλά μένουν ακόμα στο ίδιο σπίτι, συμβαίνει σε πολλά ζευγάρια που έχουν συγκατοικήσει», ειπώθηκε στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΙ.

Ο λόγος για την Ευριδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, που ήταν από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια στο χώρο της showbiz .

Βέβαια, παρά τα όσα έχουν ακουστεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε βρεθεί στα γενέθλια του και μάλιστα, είχε κάνει ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να του ευχηθεί.

Συγκεκριμένα, είχε τραβήξει φωτογραφία τον personal trainer να σβήνει την τούρτα του αλλά και να ποζάρει στον φακό, ενώ από την άλλη οι φωτογραφίες του youweekly.gr ωστόσο... μιλάνε από μόνες τους.

Ο καιρός λοιπόν θα δείξει αν τελικά είναι μαζί ή αν "παλεύουν" για να δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση τους. Όπως και να έχει, σε λίγο καιρό που όπως φαίνεται θα μπουν στο Survivor All Star θα αποκαλυφθεί από τους ίδιους τι συμβαίνει ανάμεσα τους.

Κωνσταντίνος Βασάλος γενέθλια Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Κωνσταντίνος Βασάλος γενέθλια