Τα περνάει και μόνη της καλά - Ο Βασάλος Χαλκιδική και η Βαλαβάνη με άλλη παρέα στην Κρήτη

Οι φωτογραφίες παίρνουν και δίνουν στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τα περνάει και μόνη της καλά - Ο Βασάλος Χαλκιδική και η Βαλαβάνη με άλλη παρέα στην Κρήτη

H Eυρυδίκη Βαλαβάνη βρίσκεται σε μία αρκετά ανέμελη φάση, αφού απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κρήτη παρέα με καλές της φίλες, τις οποίες συνάντησε ταξιδεύοντας μόνη της στο νησί από το Ελευθέριος Βενιζέλος.

Σε γενικές γραμμές από τις αναρτήσεις, που κάνει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τη βλέπουμε να περνάει πολύ καλά και τα τσούζει με τα κορίτσια, που κάνει παρέα στην παραλία. Από την άλλη θέμα συζήτησης έχει γίνει η απουσία του Βασάλου, ο οποίος περνάει και εκείνος πολύ καλά απλώς σε άλλη περιοχή και με άλλη παρέα.

Οι διακοπές της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στην Κρήτη χωρίς τον Κωνσταντίνο Βασάλο

διακοπές - Βαλαβάνη

Κρήτη - Βαλαβάνη

Βαλαβάνη - Κρήτη

Tο ξέσπασμα της Βαλαβάνη στο instagram σε ερώτηση για τον Βασάλο

Πριν ακόμα σκάσει η εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη, η ελληνική showbiz συζητούσε για τον...φημολογούμενο (;) χωρισμό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου. Το ζευγάρι, από εκεί που το βλέπαμε παντού μαζί, τώρα αναρωτιόμαστε πότε θα κάνουν και μια κοινή εμφάνιση γιατί οι σόλο πάνε κι έρχονται.

Εδώ και καιρό γίνεται λόγος για σύννεφα στην σχέση τους, που έφεραν τον χωρισμό. Βέβαια εκείνοι δεν έχουν μιλήσει δημόσια ούτε για να διαψεύσουν ούτε για να επιβεβαιώσουν το γεγονός, πέρα από ένα βίντεο που είχε κυκλοφορήσει αφού ο Κωνσταντίνος επέστρεψε από το Asia Express, το οποίο τους έδειχνε μαζί (δείτε το εδώ). Η καθημερινότητά τους, όμως, άλλα δείχνει...

«Παρόλα αυτά συνεχίζετε ξεχωριστές διακοπές μέχρι τώρα… ούτε καν μια κοινή φωτό… κάτι συμβαίνει και μακάρι να το λύσετε. Μπορεί να έχετε βαρεθεί να σας ρωτούν απλά είστε τόσο όμορφοι και οι δυο, τόσο ταιριαστοί και θα ήταν κρίμα για κάτι διαφορετικό… να περνάτε όμορφα ότι κι αν κάνετε» σχολίασε μια ακόλουθος με μια άλλη να συμπληρώνει, «Πλέον είναι πασιφανές. Βασάλος γυρνά τα νησιά (δείτε εδώ φωτογραφίες με τη νέα του παρέα) και η Βαλαβάνη τρέχει στον διάδρομο του σπιτιού τους».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν άφησε ασχολίαστα αυτά τα σχόλια και απάντησε γράφοντας, «Δε ξέραμε να δίνουμε αναφορά πότε θα πάμε διακοπές και πότε θα τρέξουμε στον διάδρομο του σπιτιού μας σπίτι μας φίλη μου. Ας ασχοληθούμε τέλοσπάντων με κάτι πιο ουσιαστικό επιτέλους».

Βαλαβάνη χωρισμός Βασάλος

Το τι συμβαίνει, μόνο εκείνοι το γνωρίζουν αν και ο καθένας από εμάς, από όσα έχει δει μπορεί να σχηματίσει την δική του γνώμη. Το μόνο σίγουρο είναι πως... τίποτα δε μένει κρυφό!