Όχι με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη πάντως: Με νέα παρέα στα Κύθηρα ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Φωτογραφίες και βίντεο από την καλοκαιρινή του εξόρμηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όχι με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη πάντως: Με νέα παρέα στα Κύθηρα ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Αυτό το ζευγάρι μας έχει μπερδέψει για τα καλά! Φήμες θέλουν εδώ και καιρό την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή, κάτι που όμως οι ίδιοι διαψεύδουν στα λόγια, μόνο, γιατί οι πράξεις δείχνουν το εντελώς αντίθετο.

Από τότε που ο Κωνσταντίνος επέστρεψε από τα γυρίσματα του Asia Express έχει κάνει μόνο μια κοινή εμφάνιση με την δημοσιογράφο στην οποία δεν φαίνονταν και πολύ θερμοί ο ένας με τον άλλο (δείτε εδώ το βίντεο) ενώ η καθημερινότητά τους κατά τ' άλλα φαίνεται πέραν του ότι διαφέρει πολύ, να έχει και μεγάλη απόσταση.

Για την ακρίβεια, αυτές τις ημέρες ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρίσκεται στα Κύθηρα ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν είναι εκεί

Εκείνος κάνει το πρόγραμμά του με τον Χρήστο Ζώτο, που ήρθαν πολύ κοντά από το νέο ριάλιτι του Star, ενώ εκείνη την ίδια στιγμή δημοσιεύει story από το κρεβάτι της, το γυμναστήριο κλπ.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη χωρισμος

Ο Βασάλος απαντά ανοιχτά για το τηλεοπτικό του μέλλον

Μπορεί να συζητιέται αρκετά το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά, μιας και σενάρια λένε πως ήδη έχει υπογράψει με ΣΚΑΙ, ωστόσο συζητιέται πολύ και το όνομα του Κωνσταντίνου Βασάλου, τον οποίο επίσης φήμες ήθελαν στο πλευρό της σε μία εκπομπή.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λοιπόν, μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και την Νόρα Καούρη, και απάντησε για τα όσα ακούγονται σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Αυτό πρώτη φορά το ακούω. Μιλώντας στο τηλέφωνο με φίλους και συγγενείς, μου λέγανε αν θα πάω με την Μαλέσκου του χρόνου στο Star ή με την Φαίη. Πραγματικά δεν ξέρω τίποτα», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Όσο για το αν πρόκειται να τον δούμε να τρέχει ξανά στις αγωνιστικές πίστες του Survivor, o Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Ακόμα ένα θέμα για το οποίο δεν ξέρω τίποτα είναι για το All Star. Έχω λίγες μέρες που έχω επιστρέψει στην Ελλάδα, οπότε δεν έχω προλάβει να μιλήσω με κάποιον».