Τα ''έτσουζε'' με τις φίλες της στην παραλία - Τα σφηνάκια που έπινε η Βαλαβάνη μακριά από τον Βασάλο

Περνάει και μόνη της καλά;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τα ''έτσουζε'' με τις φίλες της στην παραλία - Τα σφηνάκια που έπινε η  Βαλαβάνη μακριά από τον Βασάλο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση, αφού μέσα από αναρτήσεις που κάνει η ίδια στο Instagram, τη βλέπουμε να πηγαίνει από τον έναν προορισμό στον επόμενο, κάνοντας ωστόσο χωριστές διακοπές από τον Βασάλο.

Έτσι λοιπόν, την Πέμπτη 28/7 την είδαμε να ταξιδεύει μέχρι την Κρήτη, εκεί όπου την περίμεναν πολύ καλές της φίλες. Τα κορίτσια μετά τα μπάνια που έκαναν στη θάλασσα παρέμειναν στην παραλία και ξεκίνησαν να πίνουν τα σφηνάκια τους και να περνούν πολύ καλά οι 3 τους.

Η διάθεση στη συνέχεια ανέβηκε και άλλο, αφού ξεκίνησαν να αδειάζουν την κανάτα, και να φεύγουν τα σφηνοπότηρα το ένα μετά το άλλο. Το μόνο σίγουρο είναι πως το διασκεδάζουν και πολύ καλά κάνουν!

Τα σφινάκια που έπινε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τις φίλες της σε παραλία

Βίντεο ντοκουμέντο με την αλήθεια που κανείς δεν λέει: Η Βαλαβάνη, ο Βασάλος και ο μεγάλος χωρισμός

Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος από το 2017 και μετά ήταν ένα από τα πιο όμορφα, ερωτευμένα και πολυσυζητημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι δυο τους δεν σταματούσαν να ανεβάζουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media στιγμιότυπα από τις διακοπές τους, από την καθημερινότητά τους, από τον έρωτά τους.

Η γνωριμία τους στο Survivor έπαιξε σημαντικό και καθοριστικό ρόλο για την μετέπειτα ζωή τους και η κοινή τους πορεία αυτά τα 5 χρόνια είχε και πολλές καλές αλλά και πολλές κακές στιγμές. Τον τελευταίο καιρό, τους τελευταίους μήνες για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι οι φήμες πως η σχέση αυτή έχει φτάσει στο τέλος της ολοένα και φουντώνουν.

Ξεχωριστές διακοπές, κανένα κοινό post στα social, καμία απάντηση για το αν είναι ή δεν είναι μαζί... Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά για το τι συμβαίνει στην ζωή τους αλλά το Youweekly.gr εντόπισε κάτι που επιτέλους θα βάλει τέλος σε αυτά τα "αναπάντητα" έως τώρα ερωτήματα.

Πριν από λίγες ημέρες ο παρτενέρ του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Asia Express, ο Fipster, δημοσίευσε ένα vlog στον λογαριασμό του στο Youtube για το τι έγινε μετά την επιστροφή τους από το παιχνίδι και μέσα σε αυτό βρίσκεται και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία φαίνεται να στέκεται στο πλευρό του Κωνσταντίνου, να τον συνοδεύει σε βραδινή έξοδο και να είναι χαμογελαστή.

Επίσης, αν το ακούσετε, αναφέρονται και τα δώρα που έφερε ο Κωνσταντίνος από το ταξίδι του στην δημοσιογράφο.