"Τα τελευταία 5 χρόνια..." - Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε για πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού με τον Βασάλο

Τις επιβεβαίωσε ή τις διέψευσε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Την κόρη τους βάφτισαν το πρωί της Κυριακής 11/9 η Όλγα Φαρμάκη και ο Σταύρος Μαντόπουλος (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) η οποία πήρε το όνομα, Μαρέττα. Φυσικά, πολλοί ήταν οι φίλοι που έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και τη δημοσιογράφο, Μαρία Μανουσακίδου και απάντησε και στις φήμες χωρισμού από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, με την ίδια να τις διαψεύδει για ακόμη μια φορά.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε για πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού με τον Βασάλο

«Εγώ είμαι πολύ καλά, πέρασα πολύ ωραίο καλοκαίρι με τον Κώστα (Κοκκινάκη). Τον Κωνσταντίνο τον έχω στείλει για ψάρεμα σήμερα. Όλα καλά, δόξα τω Θεώ. Δεν είμαι μόνη μου, είναι όλα καλά. Τα τελευταία πέντε χρόνια αυτά ακούγονται, δε μπορώ» απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Την ίδια στιγμή, ρωτήθηκε για το αν θα τη δούμε στο Survivor All Star, ωστόσο εκεί αναρωτήθηκε αν θα γίνει.

Το ξέσπασμα για τα σχόλια χωρισμού

«Παρόλα αυτά συνεχίζετε ξεχωριστές διακοπές μέχρι τώρα… ούτε καν μια κοινή φωτό… κάτι συμβαίνει και μακάρι να το λύσετε. Μπορεί να έχετε βαρεθεί να σας ρωτούν απλά είστε τόσο όμορφοι και οι δυο, τόσο ταιριαστοί και θα ήταν κρίμα για κάτι διαφορετικό… να περνάτε όμορφα ότι κι αν κάνετε» σχολίασε μια ακόλουθος με μια άλλη να συμπληρώνει, «Πλέον είναι πασιφανές. Βασάλος γυρνά τα νησιά (δείτε εδώ φωτογραφίες με τη νέα του παρέα) και η Βαλαβάνη τρέχει στον διάδρομο του σπιτιού τους».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν άφησε ασχολίαστα αυτά τα σχόλια και απάντησε γράφοντας, «Δε ξέραμε να δίνουμε αναφορά πότε θα πάμε διακοπές και πότε θα τρέξουμε στον διάδρομο του σπιτιού μας σπίτι μας φίλη μου. Ας ασχοληθούμε τέλοσπάντων με κάτι πιο ουσιαστικό επιτέλους».

Βαλαβάνη χωρισμός Βασάλος