Στιγμές ευτυχίας για την Όλγα Φαρμάκη και τον Σταύρο Μαντόπουλο - Βάφτισαν την κόρη τους

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνουν η Όλγα Φαρμάκη και ο σύντροφός της, Σταυρός Μαντόπουλος (οι οποίοι πρόσφατα υπέγραψαν και σύμφωνο συμβίωσης), καθώς το πρωί της Κυριακής 11/9 βάφτισαν την ενάμιση έτους κόρη τους.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι, με την μικρούλα να παίρνει το όνομα Μαρέττα, ενώ νονοί της μικρής ήταν η αδερφή της Όλγας Φαρμάκη, Γωγώ και ο Γιώργος Παντελίδης.

Φυσικά, παρόντες ήταν και αρκετοί φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσά τους, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κώστας Κοκκινάκης με τη σύντροφό του, Χριστίνα Κανελλοπούλου.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly ήταν εκεί και απαθανάτισε την όμορφη οικογένεια, που έλαμπε φυσικά από ευτυχία.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την βάφτιση της κόρης της Όλγας Φαρμάκη και του Σταύρου Μαντόπουλου

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την βάφτιση της κόρης της Όλγας Φαρμάκη και του Σταύρου Μαντόπουλου

φωτογραφίες από την βάφτιση της κόρης της Όλγας Φαρμάκη και του Σταύρου Μαντόπουλου

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την βάφτιση της κόρης της Όλγας Φαρμάκη και του Σταύρου Μαντόπουλου 2

«Όταν πήρα αγκαλιά την κόρη μου έκλαιγα, άρχισα να τη φιλάω παντού»

Το πρωί της Τετάρτης, η Όλγα Φαρμάκη μίλησε στην εκπομπή Happy Day και περιέγραψε τις πρώτες μέρες που περνάει στο σπίτι της με την νεογέννητη κόρη της. Μάλιστα ξεκαθάρισε πως όταν την πήρε πρώτη φορά αγκαλιά έβαλε τα κλάματα.

Η Όλγα Φαρμάκη βιώνει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της αφού πέρα από τον ερχομό της κόρης της, υπέγραψε και σύμφωνο συμβίωσης με τον αγαπημένο της.

«Όταν την πήρα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου, όχι μόνο έκλαιγα, όχι συγκινήθηκα, άρχισα να την φιλάω παντού. Τα συναισθήματα ήταν πρωτόγνωρα και να πω την αλήθεια, ενώ βοήθεια θα ήθελα να είχαμε και είχαμε, λόγω covid δεν γινόταν να έχουμε καμία βοήθεια στο σπίτι.

Ήταν πολύ συγκινητικές στιγμές αυτές που περάσαμε και περνάμε με τον Σταύρο, το ζούμε και θα το ζήσουμε. Είναι ευλογία. Η αλήθεια είναι πως έχω ξαγρυπνήσει πολύ περισσότερο από τον Σταύρο. Είναι εκεί δίπλα μου, όμως, 24 ώρες το 24ωρο και έχω μεγάλη βοήθεια από εκείνον», είπε χαρακτηριστικά η Όλγα Φαρμάκη.