Όλγα Φαρμάκη - Σταύρος Μαντόπουλος: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Υπέροχα νέα για το αγαπημένο ζευγάρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Όλγα Φαρμάκη - Σταύρος Μαντόπουλος: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για την Όλγα Φαρμάκη και τον αγαπημένο της, Σταύρο Μαντόπουλο, οι οποίοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Secret και της Σάσας Σταμάτη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.

Λίγο μετά τον ερχομό της κόρης του, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και δείχνει να είναι πιο ενθουσιασμένο από ποτέ.

Η fashion blogger, δείχνει να είναι πολύ ερωτευμένο με τον καλό της και δεν χάνει την ευκαιρία να δείξει την αγάπη της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Όλγα Φαρμάκη - Σταύρος Μαντόπουλος σύμφωνο συμβίωσης

Οι δυο τους από την αρχή της σχέσης τους έχουν πάρει την απόφαση να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι, έκαναν και αυτό το νέο βήμα με απόλυτη διακριτικότητα και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Βέβαια να σημειώσουμε πως είχε ακουστεί ότι το αγαπημένο ζευγάρι είχε προγραμματίσει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε και έναν θρησκευτικό γάμο σε λίγους μήνες.

Οι πρώτες αναρτήσεις της Όλγας Φαρμάκη μετά την έξοδό της από το μαιευτήριο

Η Όλγα Φαρμάκη διανύει τις πιο όμορφες μέρες της ζωής της καθώς την περασμένη Τετάρτη, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Σήμερα, πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και γύρισε στο σπίτι της μαζί με τον αγαπημένο της Σταύρο Μαντόπουλο.

Η fashion blogger δέχθηκε υπέροχες ευχές μετά τη γέννηση της κόρης της, η οποία θα πάρει το όνομα Μαρέττα.

Σίγουρα βέβαια δεν περίμενε να δει την έκπληξη που της είχε ετοιμάσει ο αγαπημένος της και η αδερφή της όταν γύρισαν στο σπίτι.

Όλγα Φαρμάκη παιδί

Η Γωγώ Φαρμάκη, η οποία έκανε και μία πολύ συγκινητική ανάρτηση μετά την γέννηση της ανιψιάς της, γέμισε το σπίτι με μπαλόνια που έγραφαν πάνω «Καλώς ήρθες Μαρέττα». Η Όλγα Φαρμάκη ξετρελάθηκε με την έκπληξη και στις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έγραψε: «Έχω την καλύτερη αδερφή του κόσμου».