Γωγώ Φαρμάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση της ανιψιάς της

Το τρυφερό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γωγώ Φαρμάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση της ανιψιάς της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Γωγώ Φαρμάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη της ανάρτηση μετά τη γέννηση της ανιψιάς της και τη συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα.

Η Όλγα Φαρμάκη έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι και τόσο εκείνη όσο και ο αγαπημένος της, Σταύρος Μαντόπουλος, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η Γωγώ Φαρμάκη ανέβασε μία φωτογραφία με το χεράκι της μικρής και όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes και τα comments, έπεσαν "βροχή"!

«27 Ιανουαρίου 2021! Θεία», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η αδελφή της Όλγας Φαρμάκη.

Όλγα Φαρμάκη παιδί

Όλγα Φαρμάκη: Ανέβασε την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία από το μαιευτήριο

Πριν λίγες μέρες ήρθε στη ζωή της Όλγας Φαρμάκη και του Σταύρου Μαντόπουλου το πρώτο τους παιδάκι. Η Όλγα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η σχεδιάστρια και Fashion Blogger δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου.

“Καλωσήρθες στη ζωή μας γλυκό μας Μαρεττάκι! Σε περιμέναμε με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία και τώρα σε κρατάμε στην αγκαλίτσα μας! Η καρδιά μας πάει να σπάσει από χαρά και ευτυχία και η αγάπη γι’ αυτό το μικρό πλασματάκι που αντικρίσαμε πριν λίγες μέρες δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια! 27/1/21”, έγραψε η Όλγα Φαρμάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της ενώ παλιότερα είχει δείξει τον έρωτά της στο instagram.

Η ανάρτηση της Όλγας Φαρμάκη

όλγα φαρμάκη

Παντρεύεται το καλοκαίρι η Όλγα Φαρμάκη

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της διανύει μια από τις πιο συζητημένες πρώην παίκτριες του Survivor, καθώς όπως έγινε γνωστό, παντρεύεται τον Αύγουστο του 2021.

Ο λόγος για την Όλγα Φαρμάκη, που σύμφωνα ε το ρεπορτάζ της εφημερίδας Secret και της Σπυριδούλας Τριάντου, η ίδια και ο αγαπημένος της Σταύρος Μαντόπουλος, σκέφτονται το 2021 να πραγματοποιήσουν γάμο και βάφτιση μαζί.

Φυσικά ελπίζουν μέχρι τον Αύγουστο του 2021 να είναι καλά στην Ελλάδα και να έχουμε αφήσει πίσω μας τη δύσκολη περίοδο που προκάλεσε η παγκόσμια πανδημία.

Μάλιστα οι πληροφορίες μας λένε πως μαζί με τον γάμο θα γίνει και η βάφτιση της κορούλας τους.