Όλγα Φαρμάκη: Full ερωτευμένη στο πλευρό του συντρόφου της! Η γλυκιά φωτογραφία στην αγκαλιά του!

Τον λατρεύει!

Όλγα Φαρμάκη: Full ερωτευμένη στο πλευρό του συντρόφου της! Η γλυκιά φωτογραφία στην αγκαλιά του!

Full ερωτευμένη είναι η Όλγα Φαρμάκη στο πλευρό του συντρόφου της και δημοσίευσε μια γλυκιά φωτογραφία στην αγκαλιά του.

Η fashion blogger εδώ και πολλούς μήνες ζει έναν όμορφο έρωτα, όμως κρατάει την σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να την προστατεύσει.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ωστόσο, μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πρόσφατα δημοσίευσε μια γλυκιά φωτογραφία τους με την ίδια να ποζάρει στην αγκαλιά του, Σταύρου Μαντόπουλου σε γνωστό ξενοδοχείο της Μεγάλης Βρετανίας.

Πριν από λίγους μήνες, μια φωτογραφία της Όλγα Φαρμάκη με φουσκωμένη κοιλίτσα γέννησε ερωτηματικά...

Όλγα Φαρμάκη σύντροφος

Όλγα Φαρμάκη: Βραδινή έξοδος με τον σύντροφό της!

Βραδινή έξοδο με το σύντροφο της πραγματοποίησε η Όλγα Φαρμάκη.

Διανύει μία από τις ομορφότερες φάσεις της ζωής της, αφού έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Σταύρου Μαντόπουλου.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν 1,5 χρόνο και από τότε είναι αχώριστοι. Εκείνος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά τόσο στο χώρο πολυτελών σκαφών αναψυχής όσο και σε εκείνον της εστίασης.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή τους φωτογραφία από βραδινή έξοδο που πραγματοποίησαν.

undefined

Όλγα Φαρμάκη - Σταύρος Μαντόπουλος: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε σπάνια δημόσια εμφάνιση!

Είναι full in love και δεν το κρύβει!


Η Όλγα Φαρμάκη, αν και δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική της ζωή, έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του γοητευτικού συντρόφου της, Σταύρου Μαντόπουλου.


Το ζευγάρι βρέθηκε στην Bridal Expo που έγινε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και πόζαραν πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Εκείνος την κοίταγε στα μάτια και εκείνη... του έδειχνε νυφικά! Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και τους απαθανάτισε σε τρυφερά στιγμιότυπα: