"Λιώσαμε" - Η τρυφερή φωτογραφία της Όλγας Φαρμάκη με τον σύντροφό της

Είναι κούκλος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μόλις είδαμε την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Όλγα Φαρμάκη με τον αγαπημένο της σύντροφο, "λιώσαμε" κανονικά μιας και οι δυο τους αποτελούν το πιο όμορφο ζευγάρι.

Η fashion blogger, δείχνει να είναι πολύ ερωτευμένο με τον καλό της και δεν χάνει την ευκαιρία να δείξει την αγάπη της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Σήμερα, με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία θέλησε να του ευχηθεί δημόσια για τα γενέθλιά του και το μήνυμα που έστειλε στα social media, συγκίνησε πολύ, ενώ έχει δείξει ξανά τον έρωτά της στο instagram.

Όπως δηλώνει και η ίδια μέσα από το ποστ της, ο Σταύρος Μαντόπουλος αποτελεί για εκείνη το άλλο της μισό και δεν μπορεί να το κρύψει ούτε λεπτό. Άλλωστε οι δυο τους φαίνεται να περνούν υπέροχες στιγμές ακόμα και στην καραντίνα.

«Χρόνια πολλά στο άλλο μου μισό» έγραψε η Όλγα Φαρμάκη σε μία φωτογραφία στην οποί αγκαλιάζει τον αγαπημένο της.

Λίγα λόγια για την Όλγα Φαρμάκη

Η Όλγα Φαρμάκη (Αγρίνιο, 5 Αυγούστου 1985) είναι Ελληνίδα επιχειρηματίας, μοντέλο, παρουσιάστρια, τραγουδίστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και χορεύτρια.

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1985. Σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στην Άρτα για να σπουδάσει στο ΤΕΙ Γεωπονίας. Παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το χορό, ενώ υπήρξε μέλος στην ομάδα freestyle χορού του Νίκου Βουρλιώτη. Από το 2005 ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο, ενώ το 2006 έλαβε μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς "Playmate of the year" στο STAR, όπου έφτασε μέχρι την τελική εξάδα του διαγωνισμού.

Αμέσως μετά τα Playmate, επιλέχθηκε για τη θέση της συμπαρουσιάστριας του Ανδρέα Μικρούτσικου στο καθημερινό τηλεπαιχνίδι του ALPHA "Το πιο μεγάλο παζάρι" τη σεζόν 2006-2007. Την ίδια σεζόν ήταν συμπαρουσιάστρια του Θέμου Αναστασίαδη στην εκπομπή "Όλα" στον ANT1, όπου παρέμεινε για τρεις τηλεοπτικές σεζόν μέχρι και το 2009. Μετά από αρκετές σεζόν αποχής από την τηλεόραση, επανήλθε την σεζόν 2015-2016 μέσω της πρωινής εκπομπής "Happy Day" στον ALPHA, όπου μαζί με την αδερφή της, Γωγώ Φαρμάκη, παρουσιάζει τη στήλη της μόδας.

Τον Ιανουάριο του 2018, αποδέχτηκε την πρόταση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ για να συμμετάσχει στο reality επιβίωσης Survivor. Ύστερα από τρεις μήνες επιβίωσης στο παιχνίδι αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς, στα τέλη Απριλίου του 2018, κατακτώντας την 18η θέση.