Κωνσταντίνος Βασάλος: Οι φωτογραφίες από τα γενέθλια του πρόδωσαν την αλήθεια για τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ντοκουμέντα στο φως!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τα γενέθλια του γιόρτασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχοντας στο πλευρό του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο πρώην παίκτης Survivor και Αsia Express, έγινε 33 ετών και διασκέδασε σε μαγαζί μαζί και με τον Πέτρο Πυλαρινό ο οποίος έχει γενέθλια την ίδια ημέρα μαζί του.

Αυτά είναι τα πρώτα γενέθλια που γιορτάζει μετά τις φήμες πως έχει χωρίσει με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και το κρατάνε κρυφό - κάτι που η ίδια έχει διαψεύσει.

Οι φωτογραφίες που πρόδωσαν την σχέση Βαλαβάνη - Βασάλου

Οι φωτογραφίες ωστόσο από τα γενέθλια του, αποκάλυψε την πραγματική σχέση που διατηρούν. Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι μαζί, είναι καλά και δεν τους νοιάζουν τα όσα λένε στα social media.

Κωνσταντίνος Βασάλος γενέθλια Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Κωνσταντίνος Βασάλος γενέθλια

Οι αποκαλύψεις για τη σχέση τους

Είναι σίγουρα ένα από τα θέματα που απασχολούν από το καλοκαίρι και μετά. Ο καλός φίλος του Βασάλου, Χρήστος Ζώτος, μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνας» και αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι, ήταν διαφορετική η κατάσταση μεταξύ τους από ότι περιγράφεται σήμερα.

Πριν από λίγες μέρες είχαμε και τις δηλώσεις του φίλου τους Κώστα Κοκκινάκη, ο οποίος ζήτησε συγκράτηση, αφού το ζευγάρι δεν προτίθεται να ανακοινώσει τίποτα, ότι και αν έχει γίνει μεταξύ τους, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει εκείνος τη φήμη.

Είπε λοιπόν στην κάμερα της «Super Κατερίνας» όταν ερωτήθηκε για το ζευγάρι:

«Με τον Κωνσταντίνο γίναμε πολύ καλοί φίλοι από το παιχνίδι και μετά. Εγώ στις διακοπές μας δεν κατάλαβα να έχουν κάποιο πρόβλημα μεταξύ τους, μια χαρά ήταν όλα» αρκέστηκε να πει ο Χρήστος Ζώτος, ο οποίος αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή, σχολίασε: «Εγώ είμαι ερωτευμένος φουλ. Με τη σύντροφό μου είμαστε μαζί δυο χρόνια».