Χωρισμένη με ένα παιδί: Η εντυπωσιακή καστανή στο πλευρό του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ενώ η Κατερίνα Καινούργιου βρισκόταν με άγνωστη παρέα στο Λονδίνο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/@philippos_tsangrides
Instagram/@philippos_tsangrides

Πριν έναν χρόνο, η Καινούργιου είχε αποκαλύψει τον χωρισμό της από τον επί χρόνια αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη. Το φετινό καλοκαίρι έγινε μια προσπάθεια επανασύνδεσης με ένα μυστικό κοινό ταξίδι στη Ρώμη και την παρουσία της Καινούργιου σε γάμο στον οποίο κουμπάρος ήταν ο Φίλιππος (δείτε εδώ φωτογραφίες, τι φόρεσε η παρουσιάστρια) αλλά φαίνεται πως απέδωσε καρπούς αφού πλέον ο χωρισμός τους είναι οριστικός με την Καινούργιου, μάλιστα, να δηλώνει πριν μερικές εβδομάδες στον αέρα της εκπομπής της, Super Κατερίνα, πως ο πρώην της όχι μόνο έχει προχωρήσει αλλά έχει και νέα σχέση.

«Ποιος Φίλιππος καλέ; Ο Φίλιππος δεν έχεις μάθει τα νέα του; Έχει προχωρήσει στη ζωή του. Θα τα πούμε άλλη στιγμή. Αν έχει προχωρήσει για καλό ή θα του βγει σε κακό δεν ξέρω».

Έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ένα ταξίδι στο Λονδίνο...

...το οποίο όπως αποκάλυψε είχε μια σημαντική διαφορά σε σχέση με το παρελθόν και με τα ταξίδια που έχει κάνα κατά καιρούς.

«When in doubt, follow your heart to London… ????????. Μετά από χρονια ξανά στο Λονδίνο …ο τόπος μοσχοβολά από αρώματα Χριστουγέννων κ γω δραπέτευσα λίγο από την καθημερινότητα μου … #blessed (και πρώτη φορά βγάζω τοσες λίγες φωτό», έγραψε χαρακτηριστικά η Καινούργιου. Μπορεί να κράτησε επτασφράγιστο μυστικό, βέβαια, με ποιον ήταν εκεί αλλά το Youweekly.gr πέτυχε την παρουσιάστρια και τον νέο της σύντροφο στο αεροδρόμιο πριν πάνε (δείτε ποιος είναι εδώ)!

Την ίδια στιγμή πάντως, ο πρώην της πόζαρε με εντυπωσιακή καστανή σε ένα γάμο που παρευρέθηκε. Η γυναίκα στο πλευρό του είναι η Katherine Embiricos LeFrak η οποία χώρισε τον Απρίλιο από Harrison LeFrak και έχει αποκτήσει μαζί του έναν γιο.

Τσαγκρίδης

Όπως αναφέρουν τα ξένα media, το ζευγάρι απέκτησε έναν γιο το 2019 και ήταν παντρεμένοι τα τελευταία πέντε χρόνια. Σύμφωνα με πηγή που αναφέρει το δημοσίευμα η απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι ήταν του Χάρισον, ενώ μια άλλη πηγή δήλωσε ότι η απόφαση ήταν αμοιβαία. Η Katherine είναι κληρονόμος της ελληνικής ναυτιλιακής εταιρείας Embiricos.