Η Καινούργιου στο γάμο που ήταν κουμπάρος ο Τσαγκρίδης - Φουντώνουν οι φήμες επανασύνδεσης

Τα stories που τους πρόδωσαν

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Η Καινούργιου στο γάμο που ήταν κουμπάρος ο Τσαγκρίδης - Φουντώνουν οι φήμες επανασύνδεσης

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά από μια έντονη και δύσκολη σεζόν αποχαιρέτησε την Παρασκευή 8/7 το τηλεοπτικό της κοινό και πλέον θα είναι στην ευχάριστη θέση να απολαύσει μέχρι το Σεπτέμβρη ξέγνοιαστη τις διακοπές της, μέχρι να ξεκινήσουν και πάλι οι εκπομπές.

Το Σάββατο 9/7 μάλιστα περευρέθηκε σε γάμο μαζί με τον αδερφό της ενός φιλικού της ζευγαριού αλλά απ' ότι φάνηκε, ήταν και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης εκεί. Μπορεί οι ίδιοι να μην είπαν κάτι ή να έκαναν κάποια κοινή δημοσίευση αλλά τα stories στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram τους πρόδωσαν.

Μάλιστα, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης ήταν και ο κουμπάρος σε αυτό το γάμο, κάτι που αποκάλυψε ο ίδιος στο instagram του.

Οι αναρτήσεις της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη στο ίδιο μέρος

Τσαγκριδης κουμπάρος ανάρτηση

Οι φήμες για επανασύνδεση πάντως δίνουν και παίρνουν

Εδώ και λίγο καιρό έχει κυκλοφορήσει έντονα η φήμη πως η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι και πάλι μαζί (και μάλιστα με προϋποθέσεις). Στις 8/7 στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε στο πλατό του Super Κατερίνα και δε δίστασε να ρωτήσει μπροστά στις κάμερες τη φίλη του για όσα ακούγονται.

Αρχικά, η Κατερίνα Καινούργιου τον ευχαρίστησε για τη στήριξη που της έδωσε, ενώ στη συνέχεια, ο Νίκος Κοκλώνης ρώτησε ξεκάθαρα αν είναι ξανά μαζί με τον πρώην σύντροφό της ή αν θα περάσουν ξανά το καλοκαίρι οι δυο τους.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Είχα να διαχειριστώ το άγχος της μεταγραφής και χωρισμούς και προσωπικά, σε ευχαριστώ που ήσουν δίπλα μου και συγγνώμη αν σε τρέλανα», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια ο Νίκος Κοκλώνης τη ρώτησε αν υπάρχει τελικά επανασύνδεση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: «Πρόσεχε μην το περάσουμε οι δυο μας πάλι το καλοκαίρι, θα δείξει από συμπεριφορές θα εξαρτηθεί», απάντησε η παρουσιάστρια.