H συμπεριφορά Βαλαβάνη - Βασάλου στην έξοδο τους, μετά τα δημοσιεύματα για το νέο σύντροφο της Ευρυδίκης

Τι συνέβη στο party της Χατζηθεοδώρου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Τους τελευταίους μήνες πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να έχουν χωρίσει. Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι με τις σχεδόν καθημερινές κοινές αναρτήσεις, πλέον δεν ανέβαζε τίποτα μαζί, ενώ και στις φωτογραφίες με φίλους πάντα ο ένας από τους δυο θα έλειπε.

Μπορεί το καλοκαίρι η δημοσιογράφος να είχε βγει στις κάμερες και να είχε πει πως δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα τους, οι φήμες όμως αυτές δεν είχαν κοπάσει αφού έκαναν μέχρι και χωριστές διακοπές.

Βέβαια, παρά τα όσα είχαν ακουστεί και γραφτεί, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε βρεθεί στα γενέθλια του Κωνσταντίνου και μάλιστα, είχε κάνει ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να του ευχηθεί.

Συγκεκριμένα, είχε τραβήξει φωτογραφία τον personal trainer να σβήνει την τούρτα του αλλά και να ποζάρει στον φακό, ενώ από την άλλη οι φωτογραφίες του youweekly.gr ωστόσο... μιλάνε από μόνες τους.

Κωνσταντίνος Βασάλος γενέθλια

Πριν από λίγες ημέρες ωστόσο, έσκασε η είδηση πως το ζευγάρι δεν είναι μαζί και μάλιστα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει βρει νέο σύντροφο, ο οποίος είναι πρώην της Πηνελόπης Αναστασοπούλου (δείτε τον εδώ).

Και ενώ η είδηση αυτή συζητιέται παντού, Κωνσταντίνος και Ευρυδίκη βρέθηκαν μαζί στα γενέθλια της Βάλιας Χατζηθεοδώρου κάνοντας παρόμοια story στο Instagram.

Τι συνέβη όμως με Βασάλο - Βαλαβάνη πίσω από τις κάμερες των κινητών

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, δεν πήγαν στο μαγαζί με το ίδιο αυτοκίνητο, αντιθέτως έφτασαν χωριστά. Επίσης, όπως μετέφερε η δημοσιογράφος, δεν αγκαλιάστηκαν ούτε και φιλήθηκαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Τέλος, όσον αφορά το δώρο.... δεν πήραν αφού το πάρτι έγινε τελευταία στιγμή.

Με λίγα λόγια...Σουηδία.