«Πάρα πολλά βάσανα...» - Ο Παύλος Χαϊκάλης ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη της Εύας Καϊλή

«Αυτό το άτομο είναι "χτυπημένο"»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Πάρα πολλά βάσανα...» - Ο Παύλος Χαϊκάλης ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη της Εύας Καϊλή

Είναι γνωστό πως ο Παύλος Χαϊκάλης δεν ασχολείται τόσο με την υποκριτική, αλλά έχει κάνει στροφή στην καριέρα και το τελευταίο διάστημα ασχολείται με την αστρολογία. Μάλιστα, ανεβάζει και πολλά βίντεο στο youtube κατά τα οποία μιλά για τους αστρολογικούς χάρτες των διασήμων.

Λίγο καιρό πριν είχε δημιουργηθεί μεγάλος "σάλος" γύρω από το όνομά του, καθώς είχε αναλύσει τον αστρολογικό χάρτη του 53χρονου δράστη της υπόθεσης βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό και δικαιολογούσε τις αποτρόπαιες πράξεις του, καθώς ανέφερε πως το ζώδιό του και οι πλανήτες ευθύνεται για την συμπεριφορά του και τις επιθυμίες του (δείτε εδώ αναλυτικά την πρόβλεψή του).

Και δεν είναι η πρώτη φορά. Ο ίδιος έχει αποκαλύψει πως έχει κάνει το ίδιο και σε πρόσωπα όπως ο Πέτρος Φιλιππίδης και πολλοί ακόμη.

Ο αστρολογικός χάρτης της Εύας Καϊλή από τον Παύλο Χαϊκάλη

Αυτή τη φορά, πήγε ένα βήμα παραπέρα και αποφάσισε να ασχοληθεί και με την υπόθεση της Εύας Καϊλή, η οποία έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ ύστερα από την σύλληψή της για απάτη και ξέπλυμα χρήματος. Μίλησε για πολλά βάσανα, τονίζοντας, όμως πως όσα λέει δεν σημαίνει πως ούτε παίρνουν το μέρος της, αλλά ούτε και την "καταδικάζουν".

«Βλέπουμε ότι μετά τι πρόσφατες εκλείψεις, αυτό το άτομο είναι «χτυπημένο» από την έκλειψη και ενεργοποιημένο από την Πανσέληνο, θα έχει ένα θέμα πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο, σε φάση περιορισμού», αναφέρει αρχικά.

Και επισημαίνει: «Επαναλαμβάνω πάλι, μην βρεθούν κάποιοι… έξυπνοι και αρχίσουν να λένε ότι καταδικάζουμε, εμείς εδώ εξετάζουμε αστρολογικά τον χάρτη ενός ατόμου σε σχέση με τις εκλείψεις».

Σε άλλο σημείο ο ηθοποιός αναφέρει μελετώντας τον αστρολογικό της χάρτη: «Αυτό το άτομο κάποια στιγμή στη ζωή του θα έχει πάρα πολλές δυσκολίες, πάρα πολλά βάσανα και περιπέτεια».