«Έχω κάνει τον αστρολογικό χάρτη του Πέτρου Φιλιππίδη» - Η αποκάλυψη του Παύλου Χαϊκάλη για την επικοινωνία τους

To σχόλιο για την Λίτσα Πατέρα και την αστρολογία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Mega Καλημέρα, μετά το σάλο που επικράτησε σχετικά με τον αστρολογικό χάρτη του Η.Μ που κατηγορείται μεταξύ άλλων ανδρών για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης. Ο πρώην ηθοποιός, έχει αφήσει πίσω του την υποκριτική και πλέον ασχολείται με την αστρολογία.

«Οι μέρες είναι μία χαρά, πάντα είναι μία χαρά, αρκεί να τις βλέπουμε και να τις καταλαβαίνουμε. Να αισθανόμαστε το θείο δώρο της ζωής. Άμα κάποιος δεν εξηγεί κάτι, η φυσιολογική αντίδραση είναι να πούμε «συγγνώμη δε το κατάλαβα, μου το ξαναεξηγείς;». Εάν αρχίζεις να βρίζεις και μετά να λες «α αυτό εννοούσες» είναι πια αργά.

Το αντιληπτικό πεδίο των ανθρώπων δεν είναι το ίδιο. Η βασική μου αρχή είναι ότι φταίμε πάντα εμείς οι ίδιοι. Καμιά φορά, όπως το αντιλαμβάνεται κάποιος, μπορεί να είναι σκόπιμο μπορεί και όχι, είναι θέμα κατανόησης. Το θέμα είναι η πρόθεση, το πώς το λέει κάποιος», είπε αρχικά, ενώ εξομολογήθηκε πως ο αστρολογικός του χάρτης αναφέρει πως θα είναι ακόμη έναν χρόνο στην απομόνωση.

Όσον αφορά τον χαμό στις εκπομπές που είχε σημειωθεί για τον αστρολογικό χάρτη του Η.Μ, είπε πως: «Έγινε αναφορά ότι εγώ προσπαθούσα να δικαιολογήσω έναν άνθρωπο ο οποίος έχει κάνει έγκλημα. Εάν φτάνουμε σε σημείο να πιστεύουμε ότι υπάρχει νοήμων άνθρωπος που σήμερα θα μπορούσε να δικαιολογήσει μία τέτοια ενέργεια, τότε υπάρχει πρόβλημα. Εάν δείτε όλο το βίντεο, η όλη ιστορία δεν έχει ειπωθεί έτσι. Οι τάσεις υπάρχουν σε κάθε άνθρωπο μέσα σε κάθε ωροσκόπιο, το θέμα της διαχείρισης είναι διαφορετικό, δεν μπορεί να γίνεται κοπτοραπτική. Οι τάσεις οι υπάρχουν σε κάθε άτομο τον οδηγούν σε μία εγκληματική συμπεριφορά ή αντίστοιχα σε μία συμπεριφορά αποφυγής».

Στην συνέχεια ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε για τον αστρολογικό χάρτη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος σήμερα 24/2 βρέθηκε ξανά στα δικαστήρια για τις καταθέσεις Κάτιας Δανδουλάκη (δείτε την εδώ αναλυτικά), Λένας Δροσάκη και Εβελίνας Παπούλια.

«Βεβαίως και έχω κάνει τον αστρολογικό χάρτη του Πέτρου Φιλιππίδη. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα γιατί απαγορεύεται να μιλήσω για αστρολογικό χάρτη άλλου ατόμου. Έχω μιλήσει μαζί του και του έχω πει αρκετά πράγματα. Δεν θέλω να επεκταθώ γιατί ξέρω ότι θα μπούμε σε άλλες καταστάσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, δεν δίστασε να αναφερθεί και στις πρόσφατες δηλώσεις της Λίτσας Πατέρα: «Η κυρία Πατέρα βγήκε και είπε το αυτονόητο. Ότι “παιδιά, κάτι άλλο έχει πει που δεν έχετε καταλάβει, κάπως λάθος διατύπωση έχει γίνει, ίσως κάτι δεν έχει γίνει αντιληπτό”. Αυτή είναι όλη η ιστορία».