«Του δίνω ελαφρυντικά; Όχι, βέβαια» - Ξέσπασε ο Παύλος Χαϊκάλης για την αστρολογική πρόβλεψή του για τον Η.Μ

Έδωσε εξηγήσεις για τις δηλώσεις του σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Του δίνω ελαφρυντικά; Όχι, βέβαια» - Ξέσπασε ο Παύλος Χαϊκάλης για την αστρολογική πρόβλεψή του για τον Η.Μ

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε την Δευτέρα 14/11 στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Ο ίδιος έχει αποφασίσει πως θέλει να ασχοληθεί με την αστρολογία και θέλησε να ανακαλύψει τι κρύβει ο αστρολογικός χάρτης του 53χρονου άνδρα που κατηγορείται ως μαστροπός της ανήλικης.

Έτσι, απέδωσε τις πράξεις του στο γεγονός πως οι πλανήτες του δημιουργούν την ανάγκη για σεξουαλική επαφή, εξοργίζοντας ολόκληρο το πλατό που προσπάθησε να τον σταματήσει. Την Τρίτη 15/11 κλήθηκε να δώσει μερικές εξηγήσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, για όσα είπε, όμως δεν φαίνεται να μετανιώνει.

Αμετανόητος ο Παύλος Χαϊκάλης για τις δηλώσεις του για την 12χρονη από τον Κολωνό

«Υπάρχει κάτι στο βίντεο που ανέβασα στο οποίο επικροτώ την ηθική του Μίχου; Του δίνω ελαφρυντικά; Όχι, βέβαια, σε καμία περίπτωση. Αν έβαζα τον Μέγκελε ή τον Χίτλερ, θα έλεγαν ότι επαναφέρω ναζιστικές θεωρίες; Όταν βλέπουμε ένα αποτέλεσμα, σκοπός είναι να γυρίσουμε και να δούμε την αιτία», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Δεν θεωρώ λάθος ότι έκανα τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου, δεν μετανιώνω. Προκαλώ να μου πει κάποιος γιατί ασχολήθηκα με αυτό το θέμα»

«Σε καμία μα καμία περίπτωση δεν δικαιολογώ τα όσα έκανε ο Ηλίας Μίχος. Άκουσα συναδέλφους να καταφέρονται εναντίον μου χωρίς να έχουν ακούσει το περιεχόμενο της συζήτησης», κατέληξε.

Επέμενε στο γεγονός πως αυτά είναι πράγματα που δεν μπορεί να αναλύσει έτσι απλά, ενώ τόνιζε πως το ότι ήθελε να μάθει περισσότερα για τον κατηγορούμενο με αυτό τον τρόπο, δεν τον κάνει επίσης βιαστή. Μάλιστα, βγήκε αργότερα και στην τηλεφωνική γραμμή, κάνοντας έξαλλο το πάνελ.

Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter κατά του ηθοποιού

Τα σχόλια στο Twitter για το συμβάν πήρα φωτιά, λοιπόν, και το "κράξιμο" που ακολούθησε ήταν επόμενο και δικαιολογημένο, καθώς δεν νοείται ένας άνθρωπος ο οποίος ήδη "κινδυνεύει", να μιλά με τέτοιο τρόπο και να δικαιολογεί αποτρόπαιες πράξεις.