"Φταίει ο Κρόνος, θέλει πολύ σεξ!" - Η αστρολογική πρόβλεψη του Παύλου Χαϊκάλη για τον Η.Μ. στο Πρωινό

"Βρε Παύλο γαμώτο"

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor

Σάλος προκλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 14/11 στον αέρα του Πρωινού όταν ο Παύλος Χαϊκάλης μέσω σύνδεσης skype ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη του πρώτου εμπλεκόμενου, H.Μ., στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Ως γνωστόν ο ηθοποιός εδώ και λίγους μήνες έχει επιλέξει να ασχολείται με αυτό επαγγελματικά κι έχει αφήσει πίσω του τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Οι προβλέψεις βέβαια αυτές κατάφεραν να ξεσηκώσουν θύελλα αντιδράσεων τόσο στον αέρα της εκπομπής όσο και στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο twitter όπου οι τηλεθεατές εξέφρασαν την άποψή τους.

Οι προβλέψεις του Πάνου Χαϊκάλη

«Ο Ηλίας Μίχος είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ. Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Για ό,τι συνέβη φταίει ο Κρόνος. Θα παιχτούν πολλά παιχνίδια στην υπόθεση Μίχου. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο μέλλον, θα πέσει στα "μαλακά"», ανέφερε μεταξύ άλλων σε βίντεο που προβλήθηκε στο «Πρωινό».

Οι αντιδράσεις του πάνελ

«Ρε Παύλο, ρε Παύλο... Γνωριζόμαστε χρόνια. Ειλικρινά, σε αγαπώ και σε θεωρώ έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς. Αλλά ήμαρτον! Στο λέω, έχεις κάνει λάθος. Όταν μιλάμε για τέτοια τομάρια, λες "δεν το πιάνω το θέμα αυτό". Δεν μπορείς να λες τέτοια πράγματα για έναν βιαστή, έναν άνθρωπο που βίαζε ένα κοριτσάκι στα 12, που έχει κάνει τέτοια αίσχη, για ένα τέρας. Λέμε για έναν βιαστή ότι θα πέσει στα μαλακά και θα το ξεπεράσει;», είπε αγανακτισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

Τα tweets που ακολούθησαν