Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Παύλος Χαϊκάλης: Η αστρολογία και οι προβλέψεις - "Θα ζήσουμε δύσκολες στιγμές μέχρι το 2024"

Τι δήλωσε για τα θέατρα;

Παύλος Χαϊκάλης: Η αστρολογία και οι προβλέψεις -
News 06.12.2020 19:50
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Καλεσμένος στο Dot το απόγευμα της Κυριακής ήταν ο Παύλος Χαικάλης ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την αγάπη του στην αστρολογία και την πρόβλεψη που είχε κάνει για τα θέατρα.

Ειδικότερα, ο Παύλος Χαϊκάλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «από όταν ξεκινήσαμε πρόβες για την παράσταση έλεγα στην Μαρίνα ότι από τις 15 Οκτώβρη και μετά θα έχουμε γέλιο να καθόμαστε και να παρακολουθούμε. Όταν έρχεται, λοιπόν, 15, 16 Οκτώβρη που είχαμε μια νέα σελήνη τότε άρχισα να της λέω να παρακολουθεί τα γεγονότα. Κάθε εβδομάδα έβγαινα σωστός και μου έλεγε πως δεν με πιστεύει και δεν υπάρχει αυτό».

«Δεν είναι θέμα αισιοδοξίας γιατί δεν πιστεύω ούτε στην αισιοδοξία ούτε στην απαισιοδοξία. Δεν πιστεύω γιατί είναι δύο έννοιες που δεν βασίζονται πουθενά. Το να είσαι αισιόδοξος και να λες να πάνε τα πράγματα καλά, έρχεται το σύμπαν και σου δίνει μια σφαλιάρα » πρόσθεσε ο αγαπημένος ηθοποιός. «Απλώς ο κόσμος να είναι σε μια περισυλλογή, να είναι υποψιασμένος ότι δεν είναι πια ένας κύκλος ευημερίας, δεν είναι πια τα πράγματα. Να είναι τουλάχιστον εγκρατής, ψύχραιμος, σκεπτόμενος και όλα τα άλλα τα παρακολουθείς». Στο χειρουργείο ο Παύλος Χαϊκάλης

Ξέσπασε ο Παύλος Χαϊκάλης μετά την αποχώρηση του από την παράσταση του Πέτρου Φιλιππίδη

Μετά από περίπου ένα μήνα που έγινε γνωστό πως ο Πάυλος Χαϊκάλης αποχώρησε για δεύτερη φορά από την παράσταση του καλού του φίλου και συναδέλφου του, Πέτρου Φιλιππίδη, έκανε την πρώτη του δήλωση και ξέσπασε για τα όσα λέγονται όλο αυτό το διάστημα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, μίλησε κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κούκου» και αναφέρθηκε στην παράσταση «Δάφνες και Πικροδάφνες». Δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει το Happy Day για την αποχώρηση του.

«Το να φεύγει κάποιος από μια δουλειά για οποιονδήποτε λόγο, το βλέπουν και λένε: αααα. Δεν έφυγα, μπορεί να με διώξανε, μπορεί να διαφωνήσαμε, μπορεί να παρεξηγηθήκαμε, μπορεί να διαφώνησα σε κάτι, εκατό πενήντα χιλιάδες λόγους. Οτιδήποτε και να έχει συμβεί, δεν θα έβγαινα ποτέ να κατηγορήσω κάποιον συνάδερφο και δε 'θέλα να με κατηγορήσει κάποιος. Αυτά συμβαίνουν. Δεν είναι ότι πρέπει να υπάρχει και κάτι άλλο, αλλά ακόμα και να υπάρχει κάτι, δεν μπορείς να βγεις δημόσια να το πεις. Αυτό είναι το πρέπον», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Παύλος Χαϊκάλης: Τα λόγια του προκαλούν ανατριχίλα! «Ο θάνατος είναι το ωραιότερο συναίσθημα»!

Στο χειρουργείο ο Παύλος Χαϊκάλης

Share