Ο Παύλος Χαϊκάλης «άδειασε» τον Πέτρο Φιλιππίδη - Αποχώρησε από την παράσταση του στα ξαφνικά

Η αποκάλυψη του Happy Day για τη ρήξη ανάμεσα τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παύλος Χαϊκάλης «άδειασε» τον Πέτρο Φιλιππίδη - Αποχώρησε από την παράσταση του στα ξαφνικά

Τον Πέτρο Φιλιππίδη «άδειασε» επαγγελματικά ο Παύλος Χαϊκάλης, καθώς όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Happy Day, σήμερα το πρωί, ο ηθοποιός αποχώρησε από την θεατρική παράσταση του, στα ξαφνικά αφήνοντας τον ξεκρέμαστο.

Σύμφωνα με ακούσαμε στο Happy Day, υπήρξε διαφωνία ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς, με αποτέλεσμα ο Παύλος Χαϊκάλης μετά την συνέντευξη που έδωσε για να την προμοτάρει να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει.

Παύλος Χαϊκάλης Πέτρος Φιλιππίδης

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Παύλος Χαϊκάλης αποχωρεί από τη συγκεκριμένη παράσταση, καθώς ήταν να συνεργαστούν στο ίδιο έργο το 2015.

Προφανώς κάποια λογομαχία μεταξύ των δύο οδήγησε στη ρήξη, αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Να σημειώσουμε πως πριν λίγες ημέρες ο Παύλος Χαϊκάλης μπήκε στο χειρουργείου. Τι συνέβη δείτε εδώ.

Λίγο καιρό πριν αποχωρήσει από την παράσταση του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε για το θάνατο

Ο Παύλος Χαϊκάλης παραχώρησε μία μοναδική συνέντευξη και τα λόγια του προκαλούν ξεκάθαρα ανατριχίλα ενώ κανείς δεν περίμενε να τα ακούσει! «Ο θάνατος είναι το ωραιότερο συναίσθημα» σχολίασε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Dot" και μίλησε για όλους και σε όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα της θρησκείας λέγοντας:

«Την τάση για αυτογνωσία και την τάση για ψάξιμο στη ζωή την είχα από πιτσιρικάς. Το θέμα είναι πως η θρησκεία δεν σε καλύπτει πάντα γιατί σου δείχνει μονομερώς κάτι και έχω διαπιστώσει πως οι θρησκείες γενικότερα έχουν μια τάση κατακερματισμού. Η αλήθεια είναι πάνω από όλες τις θρησκείες και αυτή την αλήθεια ψάχνω στη ζωή μου.

Βεβαίως και πιστεύω στον Θεό. Αν ψάξεις όλες τις θρησκείες θα δεις πως συγκλίνουν στο ίδιο ακριβώς πράγμα. Ο άνθρωπος φοβάται τον θάνατο ενώ ο θάνατος είναι το ωραιότερο συναίσθημα στη ζωή του ανθρώπου Απλά δεν το ξέρει. Φεύγοντας ο άνθρωπος δεν πεθαίνει. Ο άνθρωπος νομίζει ότι πεθαίνει και σταματάνε τα πάντα, δεν πεθαίνει. Τίποτα δεν υπάρχει στο σύμπαν το οποίο να είναι νεκρό. Απλώς συνεχίζει σε μια άλλη διάσταση«.

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Έχω προσπαθήσει να μάθω με υπνωτισμό τι ήμουν στην προηγούμενη ζωή αλλά, για έναν περίεργο τρόπο, δεν μπορώ να δω. Ίσως γιατί δεν πρέπει να δω και να μάθω».