Στο χειρουργείο ο Παύλος Χαϊκάλης

Τι συνέβη!

Στο χειρουργείο ο Παύλος Χαϊκάλης

Στο χειρουργείο βρίσκεται ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης.

Όπως έκανε γνωστό η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» ο ηθοποιός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από την Δευτέρα.

Ο γνωστός ηθοποιός από το Νοέμβρη ταλαιπωρείται με τη χολή του και τώρα υποβλήθηκε σε χειρουργείο προκειμένου να την αφαιρέσει αφού το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας τον ταλαιπωρούσε καιρό.

Πριν λίγο καιρό μάλιστα είχε μεταφερθεί και εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Η τρομερή εξομολόγηση του Παύλου Χαϊκάλη: «Μισούσα αυτό που έβλεπα»!

Τα λόγια του Παύλου Χαϊκάλη συγκλονίζουν! «Μισούσα αυτό που έβλεπα»- Η τρομερή εξομολόγηση του ηθοποιού.

Ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι» και μεταξύ άλλων μίλησε για ένα θέμα που τον βασάνιζε χρόνια.

Παύλος Χαϊκάλης: Συγκλονίζει για τον χωρισμό του! «Μου λείπει η γυναίκα των ονείρων μου!»

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τα κιλά που έχασε και για το πώς πήρε την απόφαση να μπει σε αυτή τη διαδικασία.

«Δεν είναι ούτε στεναχώριες ούτε διάφορα που γραφόντουσαν. Το μεγάλο μυστικό είναι πως πρέπει να αλλάξεις και να κάνεις focus σε αυτό. Όταν κάναμε τα βιντεάκια με τον Πέτρο, τρελαινόμουν. Έλεγα πως μισώ αυτό το πράγμα που βλέπω απέναντι μου. Δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος. Δεν μου άρεσε αισθητικά» ήταν τα λόγια του.

Ενώ συνέχισε: «Συν όλα τα προβλήματα που έφερε στη ζωή μου το πάχος. Έχασα τα κιλά μέσα σε τρεισήμισι, τέσσερις μήνες. Έτρωγα ελάχιστες θερμίδες αλλά έπαιρνα όλα τα στοιχεία τα οποία χρειάζεται ο οργανισμός».

Παύλος Χαϊκάλης - Μαρία Λύκου: Όλη η αλήθεια για την ρήξη στο γάμο τους και το τρίτο πρόσωπο!

Αποκάλυψη τώρα μόνο εδώ, στο Youweekly.gr! Όλη η αλήθεια για την ρήξη στο γάμο του Παύλου Χαϊκάλη και της Μαρίας Λύκου αλλά και για το... τρίτο πρόσωπο!

Στο Vanda's blog θα σας κάνω σήμερα αποκαλύψεις φωτιά για το τι πραγματικά συνέβη ανάμεσα σε αυτό το τόσο αγαπημένο ζευγάρι! Οι πραγματικοί λόγοι που τους έκαναν να βάλουν τέλος σε 10 χρόνια κοινής πορείας!

Σα βόμβα έσκασε πριν από λίγη ώρα πως το ζευγάρι όχι απλά χώρισε, αλλά πήρε και στα χέρια του εδώ και ένα μήνα το διαζύγιο χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι!

Οι δυο τους πέρασαν 10 χρόνια κοινής πορείας από τα οποία τα 4 ήταν παντρεμένοι και δεν είχαν δώσει ποτέ δικαίωμα για τίποτα! Κρατούσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή και οι δημόσιες εμφανίσεις τους ήταν σπάνιες...

Αλλά... για να μπω στο θέμα μου, μη σας κρατάω σε αγωνία! Έμαθα τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια! Τι συνέβη και διαλύθηκε αυτός ο γάμος; Η αποκάλυψη μόνο στο Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Παύλος Χαϊκάλης - Μαρία Λύκου: Όλη η αλήθεια για την ρήξη στο γάμο τους και το τρίτο πρόσωπο!

Άτομο από το αρκετά κοντινό φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού μου αποκάλυψε πως τα προβλήματα είχαν ξεκινήσει πριν από 1,5 χρόνο...

"Είχε γίνει απότομος και απόμακρος! Δεν ήξερε πως να τον δικαιολογήσει! Δεν είχε συμβεί κάτι μεταξύ τους εκτός από μικρά καυγαδάκια που οκ κάθε ζευγάρι έχει γιατί αυτό είναι το φυσιολογικό σε μια σχέση, ένα γάμο! Η αλήθεια είναι πως τόσα χρόνια ήταν στο πλευρό του και το στήριζε! Δεν είναι ότι δεν το εκτίμησε ο Παύλος απλά... δεν ξέρω τι να σου πω! Τρίτο πρόσωπο δεν υπήρξε ποτέ! Ήταν πιστός ήταν πιστή αγαπήθηκαν και αγαπιούνται ακόμα απλά κατάλαβαν πως δεν πάει άλλο! Εκείνη είπε το τέλος..."

Αυτά μου μετέφερε η πηγή μου και σας παρουσιάζω στο Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Πληροφορίες μου, επίσης, αναφέρουν πως ο Παύλος έχει φύγει από το σπίτι εδώ και αρκετούς μήνες!