«Πριν φύγει από τη ζωή...» - Βούρκωσε η Μαρία Μπεκατώρου στην κάμερα του Mega Stories

«Δεν μπορώ να ξεχάσω όταν έγινε αυτό που έγινε»

Η χθεσινή 19/12 εκπομπή Mega Stories ήταν αφιερωμένη στον Αλέξανδρο Νικολαϊδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη μίλησε για την απόφαση του να δημοπρατηθούν τα μετάλλιά του, αποκάλυψε το πώς και το πότε έγραψε τη σπαρακτική επιστολή που συγκλόνισε την Ελλάδα μετά το θάνατό του και αναπολεί τις ευτυχισμένες μέρες τους - δείτε εδώ την συνέντευξη του.

Μετά τη συγκλονιστική της εξομολόγηση, το λόγο πήρε η Μαρία Μπεκατώρου η οποία μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για τον καλό της φίλο που έφυγε από τη ζωή.

Expand player

Τον γνώρισε πριν από 10 χρόνια και αμέσως συμπάθησε ο ένας τον άλλον. Ανάμεσα τους αναπτύχθηκε μια ξεχωριστή φιλία τόσο με τον ίδιο όσο και με την Δώρα Αραμπατζή.

Τα συγκινητικά λόγια της Μπεκατώρου για τον Νικολαϊδη

«Δεν μπορώ να ξεχάσω όταν έγινε αυτό που έγινε και μιλήσαμε για πολλή ώρα με την Δώρα, μου είπε θέλω να σου πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γιατί του κρατούσες συντροφιά τις πιο δύσκολες στιγμές του. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ… Γνώρισα τον Αλέξανδρο, πριν από δέκα χρόνια, τότε που συμμετείχαμε κι οι δύο στο Navarino Challenge και συμπαθηθήκαμε αμέσως.

Μου άρεσε που έβλεπα έναν ψηλό, γεροδεμένο άντρα και λες ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα, αλλά στην προσωπική επαφή ήταν ένας τόσο γλυκός, μειλίχιος άνθρωπος. Το ωραίο ήταν πως ήταν το ραντεβού μας σε αυτήν τη διοργάνωση… Αγαπηθήκαμε αληθινά, οικογενειακά. Δεν είχαμε πολύ τηλεφωνική επικοινωνία. Μιλούσα παραπάνω με την Δώρα» είπε η Μαρία Μπεκατώρου.

«Τον έκανε ξεχωριστό η αλήθεια του. Ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Δεν μου αρέσει το ήταν. Ήταν σαν ομπρέλα για τη γυναίκα του και τα παιδιά του κι είμαι σίγουρη όταν αν κάποια στιγμή χρειαζόμουν τον Αλέξανδρο, θα ήταν εκεί για εμένα. Ήξερα προσωπικά πράγματα και προσφορές που έκανε ο Αλέξανδρος κι αυτό το κρατάμε για εμάς. Απέδειξε τι άνθρωπος είναι με αυτό που έκανε, πριν φύγει από τη ζωή. Ένας άνθρωπος να έχει το κουράγιο, τη δύναμη ψυχής και να γράψει όλα αυτά που έγραψε και να χαράξει και να ανοίξει το δρόμο και τα μάτια σε όλους εμάς, δεν το κάνει συχνά άνθρωπος. Αυτό από μόνο του δείχνει το μεγαλείο του Αλέξανδρου Νικολαϊδη» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Κατέβαζα γάλα με το θήλαστρο και το έστελνα στη μάνα μου...» - "Τσακίζουν" κόκαλα οι αποκαλύψεις της συζύγου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

«Η μητέρα του ήρθε πριν από 1 χρόνο και μου είπε χάνω το...» - Η εξομολόγηση της Βούλας Πατουλίδου για τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη