«Πας να κόψεις 20 μεροκάματα των ανθρώπων που...» - Η αποκρουστική απάντηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου για τον Αλέξη Παππά

Όλα όσα είπε ο θεατρικός παραγωγός

Το πρωί της Πέμπτης (22/12) στην πρωινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις από την συνέτευξη του Μαυρίκιου Μαυρικίου. Ο θεατρικός παραγωγός που σήμερα δέχτηκε εξώδικο από τον Αλέξη Παππά (δείτε εδώ τον λόγο) μίλησε στην εκπομπή του Mega, για τον ηθοποιό που δεν έπαιξε τελικά στην θεατρική παράσταση, την αγαπημένη του γυναίκα και την αποκάλυψη που είχε κάνει σχετικά με μια παρενόχληση που είχε δεχτεί στο παρελθόν.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, που τον απολαμβάνουμε κάθε εβδομάδα στην παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη, έκανε λόγο για πράγματα που δεν ήταν εύκολο να πει, ο καθένας.

Expand player

Οι απάντηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου προς τον Αλέξη Παππά και όχι μόνο

Το πρωί, λοιπόν, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Αλέξη Παππά από την παράσταση και τις κινήσεις που έκανε ο ηθοποιός, που μπορεί να χάσουν εξαιτίας του τις δουλειές τους 20 άνθρωποι που το έχουν ανάγκη. Ακόμη, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε ότι αυτός μπορεί να το κάνει από χόμπι, αλλά δεν είναι όλοι έτσι, ρίχνοντας την ευθύνη ξεκάθαρα στον Αλέξη Παππά.

«Ήμασταν έτοιμοι να βγάλουμε δελτίο τύπου και ο Αλέξης Παππάς είπε ότι δεν υπογράφει… Τι πας να κάνεις, πας να κόψεις 20 μεροκάματα των ανθρώπων που ήρθαν να δουλέψουν;» δήλωσε αρχικά ο Μαυρίκος Μαυρικίου.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην πρόσφατη δημόσια καταγγελία του για την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε από υψηλόβαθμο στέλεχος δισκογραφικής εταιρείας.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην πρόσφατη δημόσια καταγγελία του για την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε από υψηλόβαθμο στέλεχος δισκογραφικής εταιρείας. Που ο ίδιος είπε ότι χρειάζεται πολύ μεγάλη ψυχική δύναμη για να πας να "δώσεις" ονόματα, κάτι που δεν ατάφεραν ορισμένοι συνάδελφοι του να κάνουν, όταν τους είχε ζητήσει να πάνε μαζί σε ένα μεγάλο δικηγορικό γραφείο, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Είχα αυτοκτονικές τάσεις, προσπαθούσα να...» - "Ραγίζει" καρδιές με την εξομολόγησή της η Ιλάειρα Ζήση

J2US: «Παιδιά, ηρεμήστε» - Η επική αντίδραση της Στικούδη στο φιλί διαρκείας του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση