Νέα κόντρα στην Ελληνική showbiz: Το εξώδικο του Αλέξη Παππά και η απάντηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου

Έξαλλος ο δικηγόρος του ηθοποιού στον αέρα του Super Κατερίνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέα κόντρα στην Ελληνική showbiz: Το εξώδικο του Αλέξη Παππά και η απάντηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου

Μια νέα κόντρα έχει ξεσπάσει στην Ελληνική showbiz. Αυτή ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Μαυρίκιου Μαυρικίου. Όλα ξεκίνησαν από την παράσταση "Το κλουβί με τις τρελές" που θα ανέβει στο θέατρο Broadway. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ήταν να παίξει στην παράσταση, όμως λόγω του ότι δεν προλάβαινε να ανταποκριθεί στο χρόνο που θα ανέβαινε η παράσταση, αποχώρησε.

«Νιώθω περίεργα που αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του καθενός. Θεωρώ ότι είναι μια λάθος απόφαση αυτή αλλά θα το δείξει η ιστορία. Ξέρω πως θα τον αντικαταστήσει ο Γιώργος Παράσχος. Οφείλουν οι επαγγελματίες να κάτσουν δύο εβδομάδες να στρώσουν τον κ@@ο τους να ετοιμάσουν το έργο. Δεν θα άφηνα τον Αλέξη να εκτεθεί.

Είμαι εγώ ικανός να βάλω τον Αλέξη Παππά να κάνει κάτι με το ζόρι; Τον καταλαβαίνω από τη στιγμή που αποφάσισε να μην είναι κάτι πρέπει να πει. Το σέβομαι. Ένα τηλεφώνημα πρέπει να μου το κάνει. Του δίνω χρόνο, δεν τον έχω πάρει ακόμα. Δεν θα τον ξαναπάρω αν δεν με πάρει. Ο Αλέξης έκανε δοκιμαστικό, έδωσε χέρια, έκανε οικονομική συμφωνία, έδωσε όρους που έγιναν αποδεκτοί και έφυγε. Χρησιμοποίησε την παράσταση για να έχει οφέλη σε άλλα πράγματα», είχε πει ο Μαυρίκιος κάνοντας γνωστό το γεγονός και η απάντηση που είχε δώσει ο Αλέξης Παππά ήταν κόλαφος - δείτε την εδώ.

Νέες περιπέτειες για Αλέξη Παππά και Μαυρίκιου Μαυρικίου

Σύμφωνα τώρα με τις τελευταίες εξελίξεις, ο Αλέξης Παππά έστειλε εξώδικο στον Μαυρίκιου Μαυρικίου και ο δικηγόρος του ηθοποιού μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA.

«Αποστείλαμε μια εξώδικη πρόσκληση προς τον κ. Μαυρικίου με την οποία του ζητάμε να σταματήσει να αναφέρεται στο πρόσωπο του κ. Παππά καθώς το έχει κάνει επανειλημμένα με ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές. Αυτές τις γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο ίδιος και δεν θέλω να το συζητήσω περαιτέρω».

«Πολλά από αυτά που έχει πει ο κ. Μαυρικίου είναι ψευδή και συκοφαντικά. Το γνωρίζει ο ίδιος πάρα πολύ καλά και πρέπει να σταματήσει να αναφέρεται στο πρόσωπο του κ. Παππά».

«Όταν ο κ. Παππάς έχει μια διεθνή καριέρα όπου επιχειρηματίες έχουν στηρίξει πρότζεκτ εκατομμυρίων πάνω στο όνομα του, δεν μπορεί να έρχεται ο κ. Μαυρικίου πως ο κ. Παππάς δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί και δεν τήρησε τον λόγο του. Δεν είχε υπογράψει κανένα συμβόλαιο» πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Την ώρα ωστόσο που μιλούσε ο δικηγόρος του Αλέξη Παππά, στον αέρα της εκπομπής μέσω skype εμφανίστηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου θέλοντας να απαντήσει.

«Δεν έχω λάβει ακόμα το εξώδικο. Άκουσα με χαρά και λύπη τον κ. Σούρλα. Θέλω να πω ότι ήμουν ο πρώτος που είπε ότι ο Αλέξης Παππάς ήταν εξαιρετικός στην πρώτη ανάγνωση. Κατά δεύτερον, το να μου ζητούν να μην αναφέρομαι στο όνομά του, ο Αλέξης ήταν αυτός που έκανε ένα δεκασέλιδο story στο Instagram κι αρχίσατε να μας ρωτάτε.

Οπότε αυτός χρησιμοποιεί την παράσταση κι όχι εμείς αυτόν. Το θέατρο, επίσης, είναι sold out για τις πρώτες 10 παραστάσεις οπότε δε νομίζω ότι τον χρειαζόμαστε, ούτε ότι τον χρησιμοποιούμε. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι όλο το άλλο είναι ένα κομμάτι κατασκευασμένο για να ωφεληθεί ο Αλέξης Παππάς και το αφήνω μέχρι εδώ», είπε χαρακτηριστικά και επικράτησε ένταση μεταξύ του ίδιου και του δικηγόρου.