Αποχώρησε τελευταία στιγμή από παράσταση - Τι συνέβη με τον Αλέξη Παππά

«Φοβήθηκε πως δεν θα τα καταφέρει»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 8/12 ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο ο οποίος προχώρησε σε μια απρόσμενη αποκάλυψη για τον Αλέξη Παππά.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος -πριν ξεσπάσει σε κλάματα- λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας παράστασης «Το κλουβί με τις τρελές» ο Αλέξης Παππάς αποφάσισε να αποχωρήσει, κάτι που έγινε αρχικά γνωστό μέσα από τα social media.

Γιατί αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς από την παράσταση

«Έχει συμβεί κάτι πάρα πολύ περίεργο το οποίο δεν το καταλαβαίνω. Ο Αλέξης Παππάς ήρθε στην παράσταση, συμφώνησε, έδωσε τα χέρια, έκανε πρόβα, πήρε κείμενο, ξεκίνησε, προχωρήσαμε και το φτάσαμε μέχρι ένα πολύ καλό σημείο. Εγώ τώρα, που ήμουν στην Κύπρο γιατί είχα δυο συναυλίες, ενημερώνομαι ξαφνικά από τα social media – ούτε από τον Αλέξη ούτε από πουθενά αλλού – ότι ο Αλέξης δεν θα είναι στην παράσταση.

Παίρνω λοιπόν τηλέφωνο τον σκηνοθέτη και παραγωγό του θεάτρου και μου είπε ότι όντως επανήλθε μετά τις συμφωνίες και είχε άλλες απαιτήσεις. Είχε άλλα δεδομένα, είπε ότι δεν ένιωθε έτοιμος και ότι φοβήθηκε πως δεν θα τα καταφέρει.

Ήταν λίγο μπερδεμένος και ασαφής ο λόγος. Εν τέλει, όμως, αισθάνομαι ότι ο Αλέξης Παππάς χρησιμοποίησε λίγο την παράσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Αλέξης Παππάς μάλιστα σύμφωνα με το «Πρωινό μας», έθεσε ρήτρα τηλεθέασης για να συμμετέχει στο Survivor All Star. Εξηγώντας τι ακριβώς είναι αυτός ο όρος, ο παίκτης θα αμείβεται έξτρα και κατ’ αναλογία κάθε φορά που η τηλεθέαση ξεπερνά ένα ποσοστό (διαβάστε εδώ περισσότερα).