Ποιος παίκτης του Survivor All Star φέρεται να έθεσε όρο συμμετοχής ρήτρα τηλεθέασης;

Όλα όσα αποκάλυψαν στο «Πρωινό μας»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ποιος παίκτης του Survivor All Star φέρεται να έθεσε όρο συμμετοχής ρήτρα τηλεθέασης;

Το πρωί της Τρίτης (29/11) στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Πρωινό μας» δεν γινόταν να μην αναφερθούν στις εξελίξεις στης προετοιμασίας των παικτών, (δείτε εδώ ποιοι θα είναι στο παιχνίδι).

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου της εκπομπής, έγινε γνωστό πως ένας παίκτης του Survivor All Star έθεσε ρήτρα τηλεθέασης για να συμμετέχει στο παιχνίδι επιβίωσης.

Ποιος είναι ο παίκτης του Survivor All Star που έθεσε ρήτρα τηλεθέασης

Πολλές οι ειδήσεις, τα σχόλια και οι φήμες που κυκλοφορούν για το Survivor All Star και τους συμμετέχοντες σε αυτό.

Ο λόγος για τον Αλέξη Παππά, που σύμφωνα με το «Πρωινό μας», ο πρώην Bachelor και Survivor έθεσε ρήτρα τηλεθέασης για να συμμετέχει στο ριάλιτι. Εξηγώντας τι ακριβώς είναι αυτός ο όρος, ο παίκτης θα αμείβεται έξτρα και κατ’ αναλογία κάθε φορά που η τηλεθέαση ξεπερνά ένα ποσοστό.

Βέβαια, οι διαδικασίες τρέχουν με πυρετώδεις ρυθμούς για το all star survivor στον ΣΚΑΪ με την παραγωγή της Ατζούν media να δίνει τα χέρια με τους πιο δυνατούς παίκτες.

Η παραφιλολογία είναι σίγουρα έντονη, καθώς ακούγονται ονόματα, που εν τέλει η παραγωγή δεν τα έχει κλείσει ούτε για την πρώτη ''φουρνιά'' παικτών, αλλά ούτε και για τη δεύτερη.

Μέσα από το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα στο Αlpha έγιναν γνωστά χθες Δευτέρα 28/11 τα δυο αντρικά ονόματα, που δε θα πάνε στον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ πότε θα γίνει η μεγάλη πρεμιέρα - είναι οριστικό).

Σε ό,τι αφορά τον Τριαντάφυλλο, οι υποχρεώσεις του με συναυλίες στην Αμερική - Αυστραλία θα τον κρατήσουν μακριά, και ο Γιάννης Σπαλιάρας θα πρέπει με κάποιον τρόπο να πειστεί.