Ήταν "παλτό" αλλά φέτος τους εντυπωσίασε όλους - Άλαλοι οι παίκτες του Survivor All Star με τις επιδόσεις του

Ο λόγος για τον...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ήταν

Έτοιμο να βγει στον αέρα θα είναι από μέρα σε μέρα το Survivor All Star (δείτε εδώ ακριβώς την ημερομηνία της πρεμιέρας) για αυτό και έχουν αποκαλυφθεί ήδη τα πρώτα ονόματα που θα δούμε να συμμετέχουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, όπου ανάμεσά τους βρίσκονται και 3 νικητές.

Αναφορικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, σύμφωνα με την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα και το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Γκουντάρα, ίσως εμφανιστεί στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο.

Με άλλα λόγια, προτάθηκε στον Γιώργο Αγγελόπουλο να... γίνει έπαθλο στο Survivor All Star και να βοηθήσει μια ομάδα για ένα μήνα και αυτό γιατί είναι σίγουρο πως θα φέρει νίκες (διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες).

Όσον αφορά τις γυναίκες, οι σίγουρες που έχουν κλείσει και θα πάρουν το αεροπλάνο για να πάνε στην παραλία του Άγιου Δομίνικου είναι:

Όσον αφορά του άνδρες, επίσης πρόκειται για παίκτες πολύ δυνατούς αγωνιστικά και σίγουρα θα δούμε πολύ δυνατές "μάχες" στους στίβους.

Τα ονόματα αυτά τα επιβεβαίωσε και η Φαίη Σκορδά σήμερα 29/11 μέσα από τον αέρα του Πρωινού Μας ενώ μάλιστα αποκάλυψε και μερικά απρόοπτα με μερικούς από αυτούς.

Απρόοπτα με τους παίκτες του Survivor All Star

Συγκεκριμένα, ο παίκτης που δεν είχε καλές επιδόσεις αλλά τους εξέπληξε όλους με την αλλαγή του ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο παίκτης που έφερε νοστιμιές από τον τόπο του για την παραγωγή ήταν ο Μάριος Πρίαμος ενώ το ζευγάρι που παρόλο που είναι ερωτευμένο, έγινε αρκετά ανταγωνιστικό ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας.