Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Έγινε ξανά πρόταση στον Γιώργο Αγγελόπουλο για το Survivor all star - Όχι ως παίκτης αλλά ως...

Δεν άρεσε και πολύ στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους η ιδέα αυτή...

Έγινε ξανά πρόταση στον Γιώργο Αγγελόπουλο για το Survivor all star - Όχι ως παίκτης αλλά ως...
Reality 28.11.2022 13:50
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Είναι πλέον επιβεβαιωμένο ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος αρνήθηκε να συμμετέχει ως παίκτης στο Survivor All Star που θα ξεκινήσει σε λίγο (δείτε εδώ ακριβώς την ημερομηνία της πρεμιέρας) παρά τις φήμες που κυκλοφορούσαν τους προηγούμενους μήνες

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα μερικά σενάρια που ακούγονται γύρω από το όνομά του, ενώ έχουν ανακοινωθεί κι επίσημα οι παίκτες που έχουν πει μέχρι στιγμής το "ναι" (δείτε εδώ ποιοι είναι).

«Έχω πει κάτι πολύ συγκεκριμένο κι έχει αναπαραχθεί εδώ και δύο εβδομάδες. Δεν ξέρω για ποιον λόγο γίνεται αυτό το πράγμα. Δεν έχω πει κάτι. Εγώ γνωρίζω ποια είναι η αλήθεια κι ότι είναι ξεκάθαρο αυτό με το παιχνίδι. Έχω πει ότι δεν θα συμμετέχω στο παιχνίδι. Είναι ξεκάθαρο. Τα πράγματα που με ενδιαφέρουν τα τελευταία χρόνια είναι πολύ συγκεκριμένα», είχε πει χαρακτηριστικά πριν μερικές μέρες σε συνέντευξή του, ωστόσο φαίνεται πως τα πράγματα αναμένεται να αλλάξουν σε λίγο καιρό.

Η διαφορετική πρόταση που δέχθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για το Survivor All Star

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα και το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Γκουντάρα, ο Ντάνος ίσως εμφανιστεί στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο.

Με άλλα λόγια, προτάθηκε στον Γιώργο Αγγελόπουλο να... γίνει έπαθλο στο Survivor All Star και να βοηθήσει μια ομάδα για ένα μήνα και αυτό γιατί είναι σίγουρο πως θα φέρει νίκες άρα φαγητό, για αυτό και ο ΣΚΑΙ σκέφτηκε πως οι 2 ομάδες θα προσπαθήσουν πολύ να τον "κερδίσουν".

Ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή, η ιδέα αυτή δεν άρεσε στους περισσότερους παίκτες μιας και δεν τον θέλουν στην ομάδα τους, πόσο μάλλον ο Σάκης Κατσούλης, που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες μια κόντρα με τον Ντάνο (δείτε εδώ τι έχει συμβεί μεταξύ των 2 νικητών του παιχνιδιού).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor all star: Δεν είναι ένα αλλά 3 - Εκτός ριάλιτι ονόματα που θα έκαναν ''ντόρο''

Τέλος στις φήμες: «Δεν θα είμαι στο Survivor All Star» - Το επιβεβαίωσε στην εκπομπή Happy Day

Share