Δαλάκα, Βαλαβάνη και ακόμη 11 γυναίκες & 12 άνδρες πετάνε για Άγιο Δομίνικο - Ονόματα "φωτιά" στο Survivor All Star

Θα "χτυπήσει" 40άρι η τηλεθέαση με αυτά τα πρόσωπα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δαλάκα, Βαλαβάνη και ακόμη 11 γυναίκες & 12 άνδρες πετάνε για Άγιο Δομίνικο - Ονόματα

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το Survivor All Star που ετοιμάζει ο Ατζούν Ιλιτζαλί και πολύ σύντομα θα φέρει στις τηλεοπτικές μας οθόνες (δείτε πότε κάνει πρεμιέρα). Ήδη έχουν γίνει πάρα πολλές συζητήσεις, αλλά και αγωνίσματα για να δουν τον κάθε παίκτη ξεχωριστά στο στίβο μάχης.

Φέτος το ριάλιτι επιβίωσης θα είναι εντελώς διαφορετικό από τις προηγούμενες χρονιές, αφού στον Άγιο Δομίνικο θα δούμε μόνο τους πιο δυνατούς και αγαπητούς παίκτες όλων των κύκλων.

Μπορεί να επικρατεί μυστήριο σχετικά με την είσοδο του Τριαντάφυλλου (δείτε εδώ τις έχει πει ο ίδιος), του Αλέξη Παππά, αλλά και του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος πολλές φορές έχει κράξει τον Γιώργο Αγγελόπουλο που έχει δηλώσει πως δεν θέλει να μπει στο παιχνίδι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, παρόλο που η παραγωγή τον θέλει έστω και σαν guest.

H εκπομπή λοιπόν, Super Κατερίνα το μεσημέρι της Δευτέρας 28/11 μετέφερε τα πρόσωπα που όπως όλα δείχνουν θα πετάξουν πολύ σύντομα για τον Άγιο Δομίνικο. Πρόκειται για πρόσωπα που σίγουρα θα φτάσουν την τηλεθέαση στα ύψη.

Τα ονόματα που μπαίνουν στο Survivor All Star

Όσον αφορά τις γυναίκες, οι σίγουρες που έχουν κλείσει και θα πάρουν το αεροπλάνο για να πάνε στην παραλία του Άγιου Δομίνικου είναι:

Όσον αφορά του άνδρες, επίσης πρόκειται για παίκτες πολύ δυνατούς αγωνιστικά και σίγουρα θα δούμε πολύ δυνατές "μάχες" στους στίβους.