Τέλος στις φήμες: «Δεν θα είμαι στο Survivor All Star» - Το επιβεβαίωσε στην εκπομπή Happy Day

Μεγάλο πλήγμα για το ριάλιτι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Τέλος στις φήμες: «Δεν θα είμαι στο Survivor All Star» - Το επιβεβαίωσε στην εκπομπή Happy Day

Πολλά είναι τα όχι που ακούγονται φέτος για το Survivor All Star. Πριν από λίγες ώρες σας αποκαλύψαμε μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ παίκτη του Survivor 4 που είπε όχι στην φετινή σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ ποιος είναι) ενώ το πρωί της Παρασκευής 18/11 μέσα από την εκπομπή happy Day, αποκαλύφθηκε ακόμα ένας.

Μιλάμε για ένα πρόσωπο που τράβηξε πολύ κόσμο σε προηγούμενη σεζόν. Πετυχημένος, πολυσυζητημένος και οικογενειάρχης. Αυτός, μάλιστα, είναι και ο σοβαρότερος λόγος που είπε όχι.

Εκτός Survivor All Star ο Τριαντάφυλλος

Ο Τριαντάφυλλος , λοιπόν, ξεκαθάρισε τις φήμες και όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα, αποκαλύπτοντας ότι τελικά δεν θα ετοιμάσει ακόμα βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο.

«Δεν θα πάω στο Survivor, αν και δεν έχω μιλήσει. Έχω πει χίλιες φορές ότι δεν έχω κατασταλάξει τι θέλω να κάνω», ενώ διευκρίνισε ότι δεν παίζει ρόλο το οικονομικό κομμάτι.

«Ο μικρός (δείτε εδώ πόσο μεγάλωσε πλέον) έγραψε γράμμα στον Άη Βασίλη να μη φύγω ξανά για το Survivor» πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Τι του είπε η γυναίκα του όταν επέστρεψε από το Survivor

Με τη Δήμητρα γνωριστήκαμε τυχαία. Έμενα στη Βάρκιζα και είχε ένα καφέ από κάτω και μου έστειλε ο Χρήστος Μαυρίδης να πάω να του κάνω παρέα. Λέω δεν έρχομαι και επέμενε. Τελικά πήγα, πάω τουαλέτα και ακούω κάτι γέλια από κάτι κορίτσια. Λέω πιο σιγά και πετάγεται η μία και λέει “ο Νίνο”. Ποιος Νίνο λέω αυτός είναι ψηλός. Μιλήσαμε στο διάδρομο, η Δήμητρα δεν μίλαγε, δεν μου έδωσε καμία σημασία, τη ρώτησα το όνομά της, μου έκανε εντύπωση η σεμνότητα και η γλυκύτητά της. Δεν με ήξερε.

Η πρώτη κουβέντα που της είπα ήταν “εσένα θα σε παντρευτώ”. Μου απάντησε “αυτός είναι τρελός”. Της έδωσα το τηλέφωνό μου και της είπα να με πάρει όποτε θέλει. Πήγαμε για ένα φαγητό και στο πρώτο ραντεβού έφερε τη μαμά της, τη θεία, ξαδέρφια, ήμασταν 8-9 άτομα. Έφυγε για εξωτερικό, μιλάγαμε στο τηλέφωνο, ήταν δύσκολο παιδί. Μετά από 3 χρόνια έρχεται στο μαγαζί, στο καμαρίνι με μια φίλη της και της λέω γιατί με παιδεύεις; Και πετιέται η φίλη της και λέει “που ξέρεις μπορεί να έχει άλλον”.

Μετά το δεύτερο πρόγραμμα ήρθε και με φίλησε και από τότε είμαστε μαζί 15 χρόνια. Είναι χαμηλών τόνων και δεν θέλει να προβάλλεται. Μου είπε όταν γύρισα “Δεν ξέρεις τι πέρασα όσο έλειπες”».