«Βλέπω συνέχεια αυτόν τον άνθρωπο...» - Ξέσπασε σε κλάματα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο Super Κατερίνα για την παρενόχλησή του

«Λύγισε» στο πλευρό του και η Ιλάειρα Ζήση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Βλέπω συνέχεια αυτόν τον άνθρωπο...» - Ξέσπασε σε κλάματα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο Super Κατερίνα για την παρενόχλησή του

Καλεσμένος στην εκπoμπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (8/12) ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο, Ιλάειρα Ζήση, προκειμένου να μιλήσει για τη σοκαριστική ιστορία της παρενόχλησής του από πασίγνωστο πρόσωπο (δείτε εδώ τι είχε καταγγείλει αρχικά).

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, που μίλησε αποκλειστικά για το συγκεκριμένο θέμα πρώτα στο περιοδικό YOU και ανέφερε ότι άλλαξε σπίτι (δείτε εδώ τη βίλα που έμενε παλιότερα), βρέθηκε στην εκπομπή εξαιρετικά φορτισμένος συναισθηματικά και μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τον άνθρωπο που τον παρενόχλησε.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, ενώ ζήτησε συγγνώμη τόσο από τους δικούς του γονείς όσο και από τους γονείς της Ιλάειρας για την αναστάτωση που τους έχει προκαλέσει τον τελευταίο καιρό με την αποκάλυψή του.

Στο πλευρό του πάντα, η αγαπημένη του Ιλάειρα, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της και έβαλε επίσης τα κλάματα ενώ δεν άφησε λεπτό το χέρι του συζύγου της.

Ιλάειρα Ζήση κλάματα Super Κατερίνα

Ξέσπασε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως για τον συγκεκριμένο άνθρωπο του έχουν στείλει και άλλα μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, οι οποίοι έχουν βιώσει αντίστοιχες καταστάσεις αλλά δεν μπορούν ακόμα να βγουν και να μιλήσουν. Κλείνοντας, εξήγησε πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι πολύ γνωστός στον χώρο και πολλές φορές εμφανίζεται σε γκαλά και εκπομπές.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους γονείς μου και από τους γονείς της Ιλάειρας, γιατί τους έχω αναστατώσει με όλο αυτό.

Μου στέλνουν κι άλλα παιδια, που πρωταγωνιστούν τώρα στον χώρο. Θέλω πολύ να μιλήσω αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία. Τον βλέπω συνέχεια αυτόν τον άνθρωπο, σε εκπομπές, σε βραβεύσεις και γκαλά.

Στα 32 μου που πατάω στα πόδια μου καλά, και μπορώ να το πω αυτό το πράγμα, μου έχει δημιουργήσει τόσο μεγάλο πρόβλημα», είπε μεταξύ άλλων ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.