«Ενημέρωσα αυτόν που έπρεπε και όχι τον αναρμόδιο Μαυρίκιο Μαυρικίου» - "Κόλαφος" ο Αλέξης Παππάς

Η απάντησή του στις αιχμηρές δηλώσεις του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ενημέρωσα αυτόν που έπρεπε και όχι τον αναρμόδιο Μαυρίκιο Μαυρικίου» -

Το πρωί της Παρασκευής 9/12 ο Μαυρίκιος Μαυρικίου προχώρησε σε μερικές δηλώσεις για τον Αλέξη Παππά, ύστερα από την αποχώρησή του από την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο ίδιος, που ουσιαστικά "καρφώνουν" τον ηθοποιό.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε πως δεν ήταν σε θέση να δεσμευτεί με ένα τέτοιο πρότζεκτ, διότι ο χρόνος προετοιμασίας μέχρι την πρεμιέρα είναι πολύ μικρός και θεώρησε πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Αυτό δυσαρέστησε τον Μαυρίκιο, ο οποίος παρόλο που δεν είναι παραγωγός αυτού του έργου, δεν δίστασε να εκφράσει την δυσαρέσκειά του και να τον "αδειάσει".

Ο ίδιος, με λίγα λόγια, αναφέρει πως εκείνος δεν ήταν πρόθυμος να δουλέψει λίγες ημέρες παραπάνω και πιο σκληρά για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα, κάτι που θεωρεί πως είναι λάθος, ενώ τονίζει πως δεν έχουν επικοινωνήσει και δεν πρόκειται εάν δεν κάνει το πρώτο βήμα ο Αλέξης Παππάς.

Η απάντηση του Αλέξη Παππά στον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Εκείνος με την σειρά του, λοιπόν, αποφάσισε να δώσει την απάντησή του μέσα από το social media και συγκεκριμένα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εξηγώντας ποια είναι η αλήθεια πίσω από όλη αυτή την κατακραυγή, μία ανάρτηση η οποία προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα την ίδια μέρα.

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα τις δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου τις οποίες τις θεωρώ ατυχείς και λυπάμαι γι’ αυτές. Θα ήθελα να ενημερώσω το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τον Μαυρίκιο πως η λέξη “συμφωνία” συνοδεύεται από κάποιο συμβόλαιο. Εγώ δεν υπέγραψα κάποιο συμβόλαιο και κατά συνέπεια ποτέ δεν συμφώνησα για συνεργασία στη θεατρική παράσταση “Το κλουβί με τις τρελές”. Ήμασταν σε συνομιλίες και μόνο.

Επίσης ποτέ δεν φοβήθηκα ότι δεν θα τα καταφέρω, πιστεύω στον εαυτό μου και πιστεύω πώς οποιαδήποτε πρόκληση μου έχει δοθεί μέχρι σήμερα, έχω ανταποκριθεί επαρκέστατα. Ο λόγος για τον οποίο τελικώς δε συμμετείχα στην τιμητική κατά τ’ άλλα για εμένα πρόταση συνεργασίας, είναι το γεγονός ότι οι 20 ημέρες για τις πρόβες δεν είναι επαρκείς για να επιτευχθεί το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να αναφέρω ότι ποτέ δεν έκανα καμία ανάρτηση στα social media σχετικά με το θέμα όπως λέει ο Μαυρίκιος. Τα όσα λέει μου φαίνονται περισσότερο ως μία προσπάθεια να τραβήξει τα βλέμματα παρά να πει την αλήθεια αφού ενημέρωσα αυτόν που έπρεπε, τον μοναδικό αρμόδιο κ. Πλατάκη, ο οποίος είναι ο παραγωγός και όχι τον αναρμόδιο ηθοποιό κ. Μαυρίκιο Μαυρικίου. Εκτός αν είναι όντως παραγωγός (όπως την τελευταία φορά που ανέβασε στο ίδιο θέατρο με τον Λάκη Γαβαλά το ίδιο έργο) αλλά δεν το έχει πει μέχρι τώρα. Ακόμη όμως και σε αυτήν την περίπτωση, δε σημαίνει πως δεν έχω το δικαίωμα να αρνηθώ μια επαγγελματική πρόταση. Εύχομαι καλή επιτυχία», ανέφερε στην ανάρτησή του.