«Δεν ήθελαν να παίξουν μαζί του επειδή...» - Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου "καρφώνει" τον Αλέξη Παππά

Εξαιτίας της αποχώρησής του από την παράσταση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν ήθελαν να παίξουν μαζί του επειδή...» - Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει "σάλος" με την απόφαση του Αλέξη Παππά να αποχωρήσει από την θεατρική παράσταση που ετοιμάζει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη). Ο ίδιος υποστηρίζει πως το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα έπρεπε να ετοιμαστούν όλα δεν ήταν αρκετό, με αποτέλεσμα να "αφήσει" τον παραγωγό στα "κρύα του λουτρού" μέχρι να βρει αντικαταστάτη.

Ο καλλιτέχνης, ωστόσο, μίλησε στην κάμερα του Πρωινού μας στο κανάλι του ΣΚΑΪ, το πρωί της Παρασκευής 9/12 και πρόβαλε την δική του οπτική στο θέμα. Εξήγησε, δηλαδή, πως κατά τη γνώμη του, ήταν μία κίνηση που θα αποδειχθεί λανθασμένη, τονίζοντας πως απλώς για λίγες εβδομάδες εκείνος θα έπρεπε να δουλέψει λίγο πιο σκληρά.

Αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί. Επί της ουσίας τον "άδειασε" λέγοντας πως είναι λογικό να τα λέει όλα αυτά, διότι κάτι πρέπει να πει για να δικαιολογηθεί και να δημιουργήσει "ντόρο". Οι δηλώσεις του αυτές στη συνέχεια προκάλεσαν μεγάλη ένταση στο πλατό, ιδιαίτερα ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και την Έλενα Χριστοπούλου.

Το ξέσπασμα του Μαυρίκιου Μαυρικίου κατά του Αλέξη Παππά

«Νιώθω περίεργα που αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του καθενός. Θεωρώ ότι είναι μια λάθος απόφαση αυτή αλλά θα το δείξει η ιστορία. Ξέρω πως θα τον αντικαταστήσει ο Γιώργος Παράσχος. Οφείλουν οι επαγγελματίες να κάτσουν δύο εβδομάδες να στρώσουν τον κ@@ο τους να ετοιμάσουν το έργο. Δεν θα άφηνα τον Αλέξη να εκτεθεί.

Είμαι εγώ ικανός να βάλω τον Αλέξη Παππά να κάνει κάτι με το ζόρι; Τον καταλαβαίνω από τη στιγμή που αποφάσισε να μην είναι κάτι πρέπει να πει. Το σέβομαι. Ένα τηλεφώνημα πρέπει να μου το κάνει. Του δίνω χρόνο, δεν τον έχω πάρει ακόμα. Δεν θα τον ξαναπάρω αν δεν με πάρει. Ο Αλέξης έκανε δοκιμαστικό, έδωσε χέρια, έκανε οικονομική συμφωνία, έδωσε όρους που έγιναν αποδεκτοί και έφυγε. Χρησιμοποίησε την παράσταση για να έχει οφέλη σε άλλα πράγματα.

Το θέατρο έχει γεμίσει με το δικό μου όνομα και το όνομα του έργου. Τον Αλέξη δεν τον έχουμε ανακοινώσει επίσημα και ευτυχώς γιατί θα εκτιθέμεθα γιατί δεν κράτησε τον λόγο του. Δεν πιστεύω ότι θα τον δούμε σε άλλο θέατρο. Όταν ανακοινώθηκε στους ηθοποιούς ότι θα είναι ο Αλέξης Παππάς δεν ήθελαν να παίξουν μαζί του επειδή πριν έκανε ριάλιτι.

Δεν ξέρω ποια παράσταση είναι αυτή στο θέατρο Παλλάς που τον πήραν αλλά αποκλείεται ηθοποιοί σαν την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου να δεχόντουσαν να παίζουν μαζί», είπε και πρόσθεσε: «Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή ήταν να παίξει στην παράσταση αλλά δεν θα είναι τελικά».