Πρωινό μας: «Το θεωρώ πολύ απρεπές όλο αυτό που παρακολούθησα» - Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα σε Χριστοπούλου και Σκορδά

Τι συνέβη και δεν συμφωνούσαν με τίποτα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό μας: «Το θεωρώ πολύ απρεπές όλο αυτό που παρακολούθησα» - Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα σε Χριστοπούλου και Σκορδά

Μια συνέντευξη ήταν αρκετή για να ανέβουν οι τόνοι στον αέρα της εκπομπής Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ. Η Έλενα Χριστοπούλου με την Φαίη Σκορδά είχαν αντίθετες απόψεις σχετικά με τα όσα ανέφερε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, με αποτέλεσμα να σημειωθεί ένταση στο πλατό.

Ο καλλιτέχνης απάντησε για την αποχώρηση του Αλέξη Παππά από την παράσταση “Το κλουβί με τις τρελές”, ένα γεγονός που έγινε γνωστό χθες 8/12.

Η συνέντευξη που έφερε την ένταση στο Πρωινό μας του ΣΚΑΙ

«Νιώθω περίεργα που αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του καθενός. Θεωρώ ότι είναι μια λάθος απόφαση αυτή αλλά θα το δείξει η ιστορία. Ξέρω πως θα τον αντικαταστήσει ο Γιώργος Παράσχος. Οφείλουν οι επαγγελματίες να κάτσουν δύο εβδομάδες να στρώσουν τον κ@@ο τους να ετοιμάσουν το έργο. Δεν θα άφηνα τον Αλέξη να εκτεθεί. Είμαι εγώ ικανός να βάλω τον Αλέξη Παππά να κάνει κάτι με το ζόρι; Τον καταλαβαίνω από τη στιγμή που αποφάσισε να μην είναι κάτι πρέπει να πει. Το σέβομαι. Ένα τηλεφώνημα πρέπει να μου το κάνει. Του δίνω χρόνο, δεν τον έχω πάρει ακόμα. Δεν θα τον ξαναπάρω αν δεν με πάρει», ανέφερε.

Και συνέχισε: «Ο Αλέξης έκανε δοκιμαστικό, έδωσε χέρια, έκανε οικονομική συμφωνία, έδωσε όρους που έγιναν αποδεκτοί και έφυγε. Χρησιμοποίησε την παράσταση για να έχει οφέλη σε άλλα πράγματα. Το θέατρο έχει γεμίσει με το δικό μου όνομα και το όνομα του έργου. Τον Αλέξη δεν τον έχουμε ανακοινώσει επίσημα και ευτυχώς γιατί θα εκτιθέμεθα γιατί δεν κράτησε τον λόγο του. Δεν πιστεύω ότι θα τον δούμε σε άλλο θέατρο. Όταν ανακοινώθηκε στους ηθοποιούς ότι θα είναι ο Αλέξης Παππάς δεν ήθελα να παίξουν μαζί του επειδή πριν έκανε ριάλιτι. Δεν ξέρω ποια παράσταση είναι αυτή στο θέατρο Παλλάς που τον πήραν αλλά αποκλείεται ηθοποιοί σαν την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου να δεχόντουσαν να παίζουν μαζί».

Αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης λοιπόν, οι τόνοι ανέβηκαν όταν η Έλενα Χριστοπούλου είπε «Εγώ το θεωρώ πάρα πολύ απρεπές όλο αυτό που μόλις παρακολούθησα, καθώς δεν καταλαβαίνω το λόγο που εκθέτει έτσι τα εσωτερικά μιας παράστασης μιας παραγωγής ένας άνθρωπος. Όχι μόνο ο Μαυρίκιος. Δηλαδή εμείς για ποιο λόγο τώρα το ακούσαμε όλο αυτό».

«Γιατί αισθάνθηκε ότι τους κρέμασε και άγαρμπα κιόλας» απάντησε ο Νίκος Γεωργιάδης και τότε ήταν που ξεκίνησε λίγο η ένταση να ανεβαίνει.

«Δεν είναι σωστό όμως», είπε η Φαίη Σκορδά με την Χριστοπούλου να την ρωτάει ποιο δεν είναι σωστό. «Δεν είναι σωστό να υπογράφεις, να τα βρίσκεις και για χ λόγους να σηκωθείς να φεύγεις και να μην παίρνεις ένα τηλέφωνο», συνέχισε.

«Και θα πρέπει να το βλέπουμε όλο αυτό στην κάμερα. Και τι έγινε, το οικονομικό το ένα το άλλο», σχολίασε η Έλενα, με την παρουσιάστρια να αναφέρει πως έτσι γίνεται πάντα.

«Είναι πολλές οι λεπτομέρειες που ακούμε για μια δουλειά. Κάποια στιγμή είναι και τα εκείνο μη ενδίμο σε κάποια πράγματα. Θα την υπερασπιστεί πως (την πλευρά του και των ηθοποιών) μειώνοντας τον πρωταγωνιστεί που είχε κλείσει και λέγοντας πως έχει έρθει από ριάλιτι και οι ηθοποιοί δεν μπορούν να παίξουν μαζί του;», ανέφερε στην συνέχεια σε έξαλλη κατάσταση.

Δείτε στο βίντεο τα όσα διαδραματίστηκαν: