J2US: «Παιδιά, ηρεμήστε» - Η επική αντίδραση της Στικούδη στο φιλί διαρκείας του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση

Το έκαναν για χάρη του κοινού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
J2US: «Παιδιά, ηρεμήστε» - Η επική αντίδραση της Στικούδη στο φιλί διαρκείας του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση

Μετά τα ευτράπελα του Νίκου Κοκλώνη με την παραγωγή στη σκηνή του Just The 2 of Us το βράδυ του Σαββάτου 17/12 και την ερμηνεία του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση στο πλευρό του, ακολούθησε η κριτική τους, αλλά και η επίσκεψή του ζευγαριού στα backstage όπου τους περίμενε η Κατερίνα Στικούδη.

Οι δυο τους τραγούδησαν ένα έντονο τραγούδι, το "Έχω μιαν αρραβωνιάρα", αλλά δεν κατάφεραν να το αποδώσουν σωστά, με αποτέλεσμα να μην συγκεντρώσουν πολύ υψηλή βαθμολογία, όπως συνηθίζουν. Παρόλα αυτά, δεν πτοήθηκαν και αντάλλαξαν ένα πεταχτό φιλί για να πάρουν δύναμη ο ένας από τον άλλο.

Τι φιλί διαρκείας της Ιλάειρας και του Μαυρίκιου στη σκηνή του J2US

Αυτό, βέβαια, παραξένεψε το κοινό, καθώς οι τηλεθεατές έχουν συνηθίσει στα φιλιά διαρκείας που δίνουν (δείτε εδώ το φιλί των 10 δευτερολέπτων) και το σχολίασαν στο Twitter. Για να σταματήσουν να ανησυχούν τότε οι φαν, ο Μαυρίκιος έπιασε την καλή του και είπε: "Για να ηρεμήσουν οι φίλοι μας..." και την φίλησε.

Η Κατερίνα Στικούδη, που ήταν δίπλα τους εκείνη τη στιγμή αντέδρασε με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο, μιας και τους σκούντηξε, λέγοντάς τους: "Παιδιά, ηρεμήστε, μας βλέπουνε...", με τους θεατές, αλλά και τους κριτές να ξεσπούν όλοι σε γέλια.