J2US: «Σας παρακαλώ πολύ, σεβαστείτε ότι κάνουμε εκπομπή» - Έξαλλος ο Νίκος Κοκλώνης στον αέρα του ALPHA

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
J2US: «Σας παρακαλώ πολύ, σεβαστείτε ότι κάνουμε εκπομπή» - Έξαλλος ο Νίκος Κοκλώνης στον αέρα του ALPHA

Μπορεί το Μουντιάλ να έχει πετάξει από το "βάθρο" του το Just The 2 of Us, ωστόσο ο Νίκος Κοκλώνης δεν το βάζει κάτω και κάθε Σάββατο ετοιμάζει φαντασμαγορικά σόου για το κοινό του. Το Σάββατο 17/12, μάλιστα, ξεκίνησε το επεισόδιο με τραγούδι, κλέβοντας τις εντυπώσεις, καθώς πρόκειται για ένα είδος μουσικής πολύ έξω από τα νερά του ίδιου.

Ο εκνευρισμός του Νίκου Κοκλώνη με την παραγωγή του J2US

Τα πράγματα, βέβαια, στη συνέχεια, πήραν μία διαφορετική τροπή, καθώς ο παρουσιαστής εκνευρίστηκε με την παραγωγή και συγκεκριμένα με το κοντρόλ, διότι συνειδητοποίησε πως υπήρχε μία οθόνη που περιπλανιόταν στο στούντιο η οποία τον αποσυντόνιζε.

Ξέσπασε, λοιπόν, τότε και είπε διακόπτοντας την Βίκυ Σταυροπούλου: «Να ζητήσω μία χάρη, γιατί έχω ένα πρόβλημα με το κοντρόλ; Έχω ένα μόνιτορ από πίσω που ή δεν παίζει τίποτα ή παίζει Μίκι Μάους. Γιατί το κάνετε αυτό; Γίνεται το κοντρόλ να φτιάξει το μόνιτορ;»

Και συμπλήρωσε: «Σας παρακαλώ πολύ, σεβαστείτε ότι κάνουμε εκπομπή 6 ώρες, τηλεμαραθώνιο!».

Η ανακοίνωση που έκανε, ωστόσο, πριν ξεκινήσουν όλα τα παραπάνω, δημιούργησε ανησυχία στους διαγωνιζόμενους, αφού αποκάλυψε πως σήμερα (17/12) θα αποχωρήσουν δύο ζευγάρια, εφόσον ο τελικός είναι πολύ κοντά.

Συγκεκριμένα, εξήγησε πως ο τελικός θα πραγματοποιηθεί την παραμονή της πρωτοχρονιάς, και έτσι θα αλλάξουν όλοι μαζί χρόνο διασκεδάζοντας τους τηλεθεατές.