Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Άνοιξε το προφίλ της στο Instagram μετά το θανατηφόρο τροχαίο - Η πρώτη κίνηση που έκανε

Προσπαθεί να κάνει νέα αρχή τη ζωή της

Instagram/kyvelichatziefstratiou

Νέα αρχή φαίνεται πως προσπαθεί να κάνει η Κυβέλη Χατζηευστρατίου μετά το θανατηφόρο τροχαίο πριν από μερικούς μήνες. Η νικήτρια του GNTM ενεπλάκη σε ατύχημα που κόστισε την ζωή ενός 60χρονου άνδρα και οδηγήθηκε στο τμήμα όπου αφέθηκε ελεύθερη.

«Το 20χρονο μοντέλο οδηγούσε στις τρεις ξημερώματα στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου στο κέντρο της Αθήνας και παρέσυρε έναν 60χρονο, ο οποίος ήταν μπροστά της με το μηχανάκι με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Διεκομίσθει ο 60χρονος στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σε τέτοιες περιπτώσεις εμείς αμέσως κάνουμε σύλληψη του οδηγό, ο οποίος είναι υπαίτιος τροχαίου ατυχήματος και ανοίγουμε δικογραφία, η οποία στέλνετε στον εισαγγελέα μαζί με τα πρώτα ευρήματα. Εμείς κάνουμε τη σύλληψη ανεξάρτητα αν φταίει ή δεν φταίει. Η κοπέλα παρέμεινε στο σημείο, είχε πει ο Σταύρος Μπαλάσκας περιγράφοντας τα όσα σημειώθηκαν την νύχτα του θανατηφόρου τροχαίου, ενώ η μητέρα της που είχε βγει στον αέρα, βρισκόταν σε απόλυτο πανικό.

Expand player

Οι νέες εξελίξεις στη ζωή της Κυβέλης Χατζηευστρατίου

Πριν μερικές εβδομάδες βγήκαν και οι τοξικολογικές εξετάσεις που αποδεικνύουν αν τελικά είχε καταναλώσει αλκοόλ ή όχι.

Πλέον η Κυβέλη προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της και αποφάσισε να ανοίξει ξανά το προφίλ που διατηρεί στο Instagram και δημοσιεύσει διάφορες στιγμές από την επαγγελματική της ζωή αλλά και επαγγελματικές της φωτογραφίσεις.

Παρόλα αυτά πήρε την απόφαση να σβήσει τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της για να μην την επηρεάζουν οι αντιδράσεις που μπορεί να είχε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Είναι πάρα πολύ κρίμα προς τον άνθρωπο...» - Οι κολλητή της Κυβέλης μίλησε για το τροχαίο με τον νεκρό 60χρονο

Βρεγμένη με μικροσκοπικό μαγιό σε βράχια - ''Σούσουρο'' με τη νέα ανάρτηση της Κυβέλης από το GNTM4