«Θέλω να μιλήσω με το παιδί μου» - Σε απόγνωση η μητέρα της νικήτριας του GNTM 4 μετά το θανατηφόρο τροχαίο

Οι πρώτες δηλώσεις της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θέλω να μιλήσω με το παιδί μου» - Σε απόγνωση η μητέρα της νικήτριας του GNTM 4 μετά το θανατηφόρο τροχαίο

Ελεύθερη αφέθηκε η νικήτρια του GNTM, που παρέσυρε με το αυτοκίνητό της έναν οδηγό μηχανής με αποτέλεσμα τον θάνατό του (δείτε εδώ το βίντεο από την στιγμή του τροχαίου). Η ομάδα της εκπομπή "Πρωινό μας" προσπάθησε να επικοινωνήσει με την μητέρα της λίγες ώρες αφού έγινε γνωστή η είδηση και οι δηλώσεις της παρουσιάστηκαν την Πέμπτη 13/10 στον αέρα.

Η ίδια φαίνεται να μην γνώριζε ακριβώς τι είχε συμβεί, καθώς ανέφερε στον δημοσιογράφο πως δεν μπορούσε να μιλήσει εκείνη τη στιγμή από την αγωνία της και το μόνο που επιθυμούσε ήταν η επικοινωνία με την κόρη της.

Οι πρώτες δηλώσεις της μητέρας της νικήτριας του GNTM μετά το θανατηφόρο τροχαίο

«Δεν είμαι σε θέση να μιλήσω. Χίλια συγγνώμη σας ζητάω. Θέλω να μιλήσω με το παιδί μου. Σας ευχαριστώ», είπε χαρακτηριστικά.

Συγκινούν οι δηλώσεις συγγενών για το τροχαίο ατύχημα που ενεπλάκη η πρώην παίκτρια

Η νικήτρια του GNTM παρέσυρε με το αυτοκίνητό της ένα μηχανάκι στο οποίο επέβαινε ένας 60χρονος, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ακαριαία, όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Να τονίσουμε πως το τροχαίο δυστύχημα έγινε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στις τρεις τα ξημερώματα στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου.

Μάλιστα, σε σοκ βρίσκεται και ο πατέρας της ο οποίος έμαθε για το τραγικό συμβάν μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης καθώς ο ίδιος βρίσκεται στην Κέρκυρα. Από την άλλη, μάρτυρες μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «T-Live» αναφορικά με το τραγικό συμβάν.