«Ενημερώθηκαν πριν μισή ώρα...» - Ο πατέρας της νικήτρια του GNTM "έσπασε" τη σιωπή του για το δυστύχημα

«Δίπλωμα είχε κανονικά η κόρη μου, απλά είναι μικρή ακόμα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ενημερώθηκαν πριν μισή ώρα...» - Ο πατέρας της νικήτρια του GNTM

Σοκ προκαλεί η είδηση πως νικήτρια του GNTM παρέσυρε και σκότωσε οδηγός μηχανής στις 3 τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας. Το μοντέλο κρατείται στο αστυνομικό τμήμα, ενώ θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Λίγες ώρες μετά το γεγονός, ο πατέρας της νεαρής κοπέλας μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Όσα είπε ο πατέρας της νικήτριας του GNTM

«Δεν έχω μέχρι στιγμής επικοινωνήσει μαζί της, δεν μπορώ να την βρω στο τηλέφωνο. Για το συμβάν γνωρίζω αυτά που έγιναν γνωστά, έχω ενημερωθεί ότι η κόρη μου ενεπλάκη στο ατύχημα. Είμαι σοκαρισμένος, έμαθα ότι έμεινε εκεί η κόρη μου και προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες. Τι να σας πω είμαι σε σοκ...».

«Θα επικοινωνήσω και με περισσότερα άτομα για να μάθω ακριβώς πως συνέβη. Είμαι στην Κέρκυρα όπου και εργάζομαι εδώ στο νησί. Δίπλωμα είχε κανονικά η κόρη μου, απλά είναι μικρή ακόμα. Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί της», είπε.

Πώς έγινε το δυστύχημα με την νικήτρια του GNTM

«Το 20χρονο μοντέλο οδηγούσε στις τρεις ξημερώματα στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου στο κέντρο της Αθήνας και παρέσυρε έναν 60χρονο, ο οποίος ήταν μπροστά της με το μηχανάκι με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Διεκομίσθει ο 60χρονος στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σε τέτοιες περιπτώσεις εμείς αμέσως κάνουμε σύλληψη του οδηγό, ο οποίος είναι υπαίτιος τροχαίου ατυχήματος και ανοίγουμε δικογραφία, η οποία στέλνετε στον εισαγγελέα μαζί με τα πρώτα ευρήματα. Εμείς κάνουμε τη σύλληψη ανεξάρτητα αν φταίει ή δεν φταίει. Η κοπέλα παρέμεινε στο σημείο.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι η νεαρή 20χρονη κρατείται, δεν έχει συλληφθεί. Δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης, κρατείται. Ο νόμος λέει ότι πρέπει να κρατηθεί για να ανοίξει η δικογραφία και να διαβαστεί στον εισαγγελέα. Η τροχαία έχει κάνει έρευνα, έχουνε μετρήσει με μεζούρα, έχουν φωτογραφίσει το σημείο για να ανοίξει μια πλήρης δικογραφία. Το αποτέλεσμα της αυτοψίας για το γενόμενο ατύχημα βγαίνει αμέσως, το αποτέλεσμα της υπαιτιότητας μπορεί να πάρει και ένα μήνα. Όλα καταδεικνύουν για θανατηφόρο τροχαίο από αμέλεια από την πλευρά του κοριτσιού», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας.