Συνελήφθη νικήτρια του GNTM - Παρέσυρε μηχανάκι με το αυτοκίνητο της! Νεκρός ο οδηγός

Θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συνελήφθη νικήτρια του GNTM - Παρέσυρε μηχανάκι με το αυτοκίνητο της! Νεκρός ο οδηγός

Είναι 20 ετών και μεγάλωσε στην Κέρκυρα, ενώ ως άνθρωπος δηλώνει οργανωτική, ρεαλίστρια και ανεξάρτητη, υποστηρίζει τον φεμινισμό, απεχθάνεται την κοινωνική καταπίεση και ονειρεύεται έναν κόσμο, όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσα δικαιώματα.

Η πρώτη φορά που πόζαρε ήταν στα 16 της, στα πλαίσια μιας φωτογράφισης για κατάστημα ρούχων και τότε ήταν που την κέρδισε το μόντελινγκ. Όταν τελείωσε το σχολείο, η ίδια αποφάσισε να αφήσει την Κέρκυρα και να μετακομίσει στην Αθήνα, προκειμένου να ακολουθήσει το όνειρό της.

Το είδωλό της είναι η Ναόμι Κάμπελ, την οποία θαυμάζει για τον δυναμισμό και τον αυταρχικό χαρακτήρα της.

Όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η ίδια, αποφάσισε να μπει στο GNTM με μοναδικό όπλο την αυτοπεποίθησή της και μεγάλο στόχο να γίνει ένα καταξιωμένο διεθνές μοντέλο.

Τι συνέβη με την νικήτρια του GNTM που παρέσυρε μηχανάκι & συνελήφθη

Τι συνέβη με την νικήτρια του GNTM που παρέσυρε μηχανάκι & συνελήφθη

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 3 τα ξημερώματα στη συμβολή της Αριστοτέλους με την Πιπίνου στο κέντρο της Αθηνας η νικήτρια του GNTM παρέσυρε με το αυτοκίνητό της μηχανάκι και σκότωσε 60χρονο οδηγό.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Η ίδια έχει συλληφθεί και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ δύσκολες ώρες βιώνει και μια ακόμη πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας.