Σοκαριστικό βίντεο - Η στιγμή του τροχαίου της νικήτριας του GNTM που σκοτώθηκε ο 60χρονος

Ντοκουμέντο που κόβει την ανάσα...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοκαριστικό βίντεο - Η στιγμή του τροχαίου της νικήτριας του GNTM που σκοτώθηκε ο 60χρονος

Στη δημοσιότητα έφερε το μεσημέρι της Τετάρτης 12/10 ένα βίντεο - ντοκουμέντο από το δυστύχημα με την νικήτρια του GNTM σήμερα τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας το protothema.gr.

Όπως φαίνεται από το εν λόγω βίντεο το όχημα με το 20χρονο μοντέλο, χτυπάει με το μπροστινό αριστερό μέρος το μηχανάκι και στη συνέχεια προσκρούει σε τρία σταθμευμένα οχήματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο 62χρονος άνδρας σκοτώθηκε ακαριαία.

Να σημειώσουμε πως νωρίτερα το μοντέλο συνελήφθη, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερο.

Η 20χρονη είχε παλλόμενο πορτοκαλί φανάρι, με την προτεραιότητα να είναι στον 60χρονο οδηγό. Μετά το ατύχημα μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, η οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα όπου και τελικά αφέθηκε ελεύθερη αφού διετάχθη η διεξαγωγή έρευνας για τις συνθήκες του τροχαίου (διαβάστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το πώς έγινε το δυστύχημα).

Η στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος με την νικήτρια του GNTM

Ο πατέρας της νικήτρια του GNTM "έσπασε" τη σιωπή του για το δυστύχημα

Λίγες ώρες μετά το γεγονός, ο πατέρας της νεαρής κοπέλας μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Δεν έχω μέχρι στιγμής επικοινωνήσει μαζί της, δεν μπορώ να την βρω στο τηλέφωνο. Για το συμβάν γνωρίζω αυτά που έγιναν γνωστά, έχω ενημερωθεί ότι η κόρη μου ενεπλάκη στο ατύχημα. Είμαι σοκαρισμένος, έμαθα ότι έμεινε εκεί η κόρη μου και προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες. Τι να σας πω είμαι σε σοκ...».

«Θα επικοινωνήσω και με περισσότερα άτομα για να μάθω ακριβώς πως συνέβη. Είμαι στην Κέρκυρα όπου και εργάζομαι εδώ στο νησί. Δίπλωμα είχε κανονικά η κόρη μου, απλά είναι μικρή ακόμα. Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί της», είπε.

TAGS