«Είναι πάρα πολύ κρίμα προς τον άνθρωπο...» - Οι κολλητή της Κυβέλης μίλησε για το τροχαίο με τον νεκρό 60χρονο

«Αν είχε τύχει σε μια απλή κοπέλα δεν θα την είχαν κολλήσει σε έναν τοίχο και δεν θα την έβριζαν»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Είναι πάρα πολύ κρίμα προς τον άνθρωπο...» - Οι κολλητή της Κυβέλης μίλησε για το τροχαίο με τον νεκρό 60χρονο

Το πρωί της Τετάρτης (8/12) στην πρωινή εκπομπή του Super Κατερίνα παραχώρησε συνέντευξη, η Ζωή Αμπουκεϊνάς και μίλησε για το τροχαίο, με πρωταγωνίστρια την Κυβέλη Χατζηευστρατίου. Η πρώην παίκτρια του GNTM 4 αναφέρθηκε στην "κολλητή" της φίλη και όπως ήταν λογικό πήρες το μέρος της, παρά τις νέες εξελίξεις που υπάρχουν (δείτε εδώ τι έγινε).

Να θυμίσουμε ότι σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πως πρώην νικήτρια του GNTM συνελήφθη, καθώς ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, κατά το οποίο ο οδηγός του άλλου οχήματος βρέθηκε νεκρός. Πρόκειται για έναν 60χρονο μοτοσυκλετιστή, ο οποίος παρασύρθηκε από το αμάξι του μοντέλου και η κατάληξή του ήταν τραγική.

Λίγες ώρες αργότερα, όμως, έγινε γνωστό πως η ίδια αφέθηκε ελεύθερη και η Εισαγγελέας έχει διατάξει την συνέχιση της προανάκρισης, ώστε να επιβεβαιωθούν οι συνθήκες στις οποίες πραγματοποιήθηκε το δυστύχημα, αλλά και η αιτία που οδήγησε στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις της Ζωής Αμπουκεϊνάς για την Κυβέλη Χατζηευστρατίου

Η Ζωή Αμπουκεϊνάς εξομολογήθηκε στην εκπομπή του Alpha, για την ψυχολογική κατάσταση της πολυ καλή της φίλη. Το μοντέλο αποκάλυψε πως η πρώην νικήτρια του GNTM είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, όπως και η οικογένεια του θύματος.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Δεν είναι καλά και είναι πολύ λεπτο το ζήτημα, όπως γνωρίζουμε όλοι μας, μπορεί να συμβεί στον καθένα. Περνάει άρχημα και αυτή και η οικογένεια του ανθρώπου.»

«Όλο αυτό είναι λάθος γιατι αν είχε τύχει σε μια απλή κοπέλα δεν θα την είχαν κολλήσει σε έναν τοίχο και δεν θα την έβριζαν.»

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι λόγω της φήμης της όλοι ασχολούνται με αυτό το γεγονός και αν δεν ήταν γνωστή δεν θα υπήρχε αυτή η δημοσιότητα. Επίσης, είπε ότι η Κυβέλη δεν έπινε και ότι ήταν ο πρώτος άνθρωπος όταν πήρε το δίπλωμα οδήγησης, που της είπε να μην πίνει και να προσέχει, διότι είναι υπεπροστατευτική και ότι η μία προσέχει την άλλη σε όλα.

«Η Κυβέλη δεν πίνει και ήταν η πρώτη που μου είχε πει να προσέχω. Μου έλεγε να μην τρέχω στον δρόμο. Η΄ταν πάντα αυτή που σε πρόσεχε και σε προστάτευε. Και πιστεύω ότι δεν άξιζε αυτό σε κανέναν. Είναι κολλητή μου πάντα θα στηρίζει η μία την άλλη».

Να υπενθυμίσουμε πως έγινε το δυστύχημα, που με το αυτοκίνητό της παρέσυρε ένα μηχανάκι η νικήτρια του GNTM με αποτέλεσμα ο 60χρονος οδηγός να βρει ακαριαίο θάνατο. Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στις τρεις τα ξημερώματα στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου.

Η πρώην παίκτρια έχει συλληφθεί και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης 12/10, ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” για το ατύχημα.

«Το 20χρονο μοντέλο οδηγούσε στις τρεις ξημερώματα στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου στο κέντρο της Αθήνας και παρέσυρε έναν 60χρονο, ο οποίος ήταν μπροστά της με το μηχανάκι με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Διεκομίσθει ο 60χρονος στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σε τέτοιες περιπτώσεις εμείς αμέσως κάνουμε σύλληψη του οδηγό, ο οποίος είναι υπαίτιος τροχαίου ατυχήματος και ανοίγουμε δικογραφία, η οποία στέλνετε στον εισαγγελέα μαζί με τα πρώτα ευρήματα. Εμείς κάνουμε τη σύλληψη ανεξάρτητα αν φταίει ή δεν φταίει. Η κοπέλα παρέμεινε στο σημείο.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι η νεαρή 20χρονη κρατείται, δεν έχει συλληφθεί. Δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης, κρατείται. Ο νόμος λέει ότι πρέπει να κρατηθεί για να ανοίξει η δικογραφία και να διαβαστεί στον εισαγγελέα. Η τροχαία έχει κάνει έρευνα, έχουνε μετρήσει με μεζούρα, έχουν φωτογραφίσει το σημείο για να ανοίξει μια πλήρης δικογραφία. Το αποτέλεσμα της αυτοψίας για το γενόμενο ατύχημα βγαίνει αμέσως, το αποτέλεσμα της υπαιτιότητας μπορεί να πάρει και ένα μήνα. Όλα καταδεικνύουν για θανατηφόρο τροχαίο από αμέλεια από την πλευρά του κοριτσιού», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας.